1553
Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, гледайте изповедта на Алекс Сърчаджиева

viber icon

Обичаната от българската публика актриса и водеща Александра Сърчаджиева ще отвори душата и сърцето си в Пловдив, за да представи разтърсващ биографичен моноспектакъл. Разказът на живота ѝ е озаглавен "На живо" и ще превземе Дома на културата "Борис Христов" днес от 19 часа. 

Представлението-изповед е по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо, син на легендарния Константин Коцев. Биографичната пиеса, която разказва за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата, ще разкрие несподелени досега моменти, които ще изненадат дори и близките ѝ. "Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, но сега ще направя дисекция на себе си", разкрива Сърчаджиева.

"На живо" е спектакълът на живота на Алекс - един живот, който се случва под светлините на прожекторите от раждането ѝ. Чрез представлението си актрисата се разкрива напълно пред публиката. Тя разголва своята душа и е напълно открита за нещата, през които е преминала.

"Това съм аз на сцената - просто Александра, която хората нямат как да познават от медийния ми образ", споделя Сърчаджиева. Освен за голямата си любов Иван Ласкин, в пиесата Сърчаджиева говори и за майка си Пепа Николова. Споделя, че вярва, че е преодоляла смъртта на майка си, но въпреки това три дни не успява да си прочете монолога за нея при подготовката.

Алекс смята, че моноспектакълът ѝ е както терапия за нея, така и за другите хора, вярва, че чрез нейните истории хората могат да преживеят техните. "На живо" вече имаше своята премиера на 10 юли на Бунарджика, вече е игран няколко пъти в града под тепетата. На първото си излизане в Пловдив чаровната актриса успя да разплаче и да разсмее публиката със своите житейски истории. Ще го направи и този път.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?