3906

Ако сте в Пловдив: Ергенът Евгени Генчев и Виктория с вълнуващ концерт в Драмата

Виртуозният пианист и един от най-известните "ергени" в България - Евгени Генчев, и Виктория, българската звезда, която изгря на международната музикална сцена, ще застанат рамо до рамо в два разтърсващи концерта. Тази събота те ще изпълнят сцената на Драматичния театър под тепетата с любими хитове и ще доставят на пловдивската публика  незабравимо преживяване. Втората дата, на която двамата виртуози ще се качат отново на сцена заедно, ще бъде на 1 юни в София - Sofia Live Club.

Талантливите музиканти обещават да потопят почитателите си в магията на ​своето изкуство и да ги отведат на емоционално пътешествие. Те ще изпълнят вечни и добре познати хитове, които обаче са пречупили през своята призма и са възпроизвели през нов съпровод на пиано и глас. 

Освен ексклузивните концерти, феновете ще имат възможност да се срещнат и с двамата артисти на специално организирана фен среща. Почитатели и меломани ще могат да се запознаят с Евгени и Виктория, да си поговорят с тях и да запечатат паметния момент в няколко фотоса.

Пианистът и певицата се превърнаха в сензация още в края на миналата година, когато демонстрираха първия си съвместен проект. Двамата изпяха една от най-българските песни "Хубава си, моя горо" в аранжимент за пиано. Това, което обаче изстреля кавъра на върха, беше  музикалното видео, в което Евгени свири на пиано, а Виктория пее, седнала до него, докато двамата висят на стотици метри над земята с помощта на строителен кран.

Още интересни събития ще намерите в Справочника на Марица - най-добрия гид за Пловдив.

 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?