Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, елате на пиесата "Събитие"

viber icon

Драматичен театър Пловдив представя "Събитие"


В театъра всичко е събитие, затова заповядайте тази вечер от 19:00 часа да се насладите на пиесата "Събитие" от Нобаков, под режисурата на любимия на цяла България Краси Ранков. Спектакълът ще ви отправи на пътешествие из семейните тайни, скрития копнеж, един клоун, един призрак и много спомени, споделени от пъстра компания. 


"Вграждане" в Куклен театър Пловдив


"На всяка вода мост трябва, за да го тъпчат краката, да идват и да си отиват по техни си работи." Тази и още много философии са включени в спектакъла "Вграждане" на Веселка Кунчева, който може да гледате тази вечер от 19:00 часа в Държавен куклен театър Пловдив. Пиесата ще ви отведе години назад при майстор Манол, който вгражда любовта на живота си и прави най-жестоката жертва. 

 

Благотворителен концерт "Шопен и шоколад"


Благотворителен концерт "Шопен и шоколад", част от проекта на клуба за деца със специални потребности и техните семейства, се провежда под мотото "Подай ръка, сбъдни мечта - да откриваме заедно света".

Концертът е посветен на 210 години от рождението и 170 години от смъртта на Фредерик Шопен и ще е тази вечер в зала "Съединение" към Исторически музей Пловдив от 18:30 часа. 

Изпълнители са Мария Цветкова-Маджарова - сопран, и Мария-Десислава Стойчева - пиано - и двете носители на наградата "Музикант на годината". Ще се изпълнят част от едни от най-видните произведения на класическия маестро.

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?