Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, елате на модно ревю в Стария град

viber icon

Вторият ден от фестивала „Вино и гурме“ предлага различни музикални прояви, отборни игри и дори модно ревю на различни места в Стария град. 

В 11.30 часа в резиденция „Тракийски стан“ започва надпреварата „Рисуване върху винени чаши“. В нея гостите ще могат да покажат как би изглеждала според тях перфектната чаша за вино. Инициативата е с конкурсен характер и накрая ще бъдат раздадени награди.

В 13.30 часа в бар „Конюшните“ стартира отборната игра „Не се сърди /винено/ човече“. Тя ще продължи до 14.30 часа. 

Малко по-късно – в 15 часа, в градинката до къщата с постоянната експозиция на Георги Божилов – Слона започва Wine&Music Fashion Show. 

В него ще участва родопската майсторка на художествени тъкани Спаска Георгакева.

В шоуто участват облекла, изработени в работилницата по облекло на Професионална гимназия по кожени изделия и текстил "Д-р Иван Богоров" - Пловдив.

Възпитаници на гимназията и на спортно училище "Васил Левски" - Пловдив ще дефилират с моделите, аранжирани с шаловете от коприна и вълна на майстор Спаска Георгакева. 

Ревюто ще премине в 2 музикални части върху живото изпълнение на Денислава Станева - пловдивското сопрано. Тя ще изпълни български народни песни и италианска музика в класически аранжимент. Водеща на Wine&Music Fashion Show е Виделина Гандева от Орфей Клуб уелнес. 

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Коментари (1)

Pyrko

Pyrko

09.05.2021 | 09:27

Pazi shte bade li tam? Pazi Pazi

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?