71

Академичният народен хор при АМТИИ с празничен концерт за Лазаровден

С празничен концерт "Малките добри дела" Академичният народен хор при АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев" ще посрещне Лазаровден сред природата на село Горнослав.

Фондация за развитие на артистични таланти и приятели канят гражданите на Пловдивска област на нетрадиционен празничен концерт сред природата. В събота от 12 часа на специално построена сцена на поляните преди асеновградското село Горнослав, фондацията и нейните съмишленици ще празнуват заедно с всички дошли за Лазаровден и петата годишнина от създаването й като културна организация.

В този кратък период десетки артисти и таланти от Пловдив получиха подкрепа от пловдивската организация за развитие на културния сектор. Академичният хор на АМТИИ, китарният ансамбъл „Академика“ и женският народен хор „Боряна“ са сред получилите подкрепа. Идеята на организаторите от фондацията в лицето на нейния директор Иван Фратев е да споделят с всички съграждани от областта едно от своите основни послания: малките добри дела могат да движат обществото ни в желаната от нас посока.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?