49

Афишът за "Hills Of Rock" в Пловдив набъбва, обявиха още три банди

Най-мащабният рок фестивал в страната "Hills Of Rock" продължава да разширява своя списък с имена. Само ден след анонса на феноменалните Bring Me The Horizon, към главата сцена на 26 юли се присъединяват 3 обещаващи групи - Imminence, Baronness и Ghøstkid.

Imminence са шведска банда, която комбинира изключително умело хард звучене с инструментали на виола, в състав Eddie Berg, Harald Barrett & Alex Arnoldsson, Peter Hanström и Christian Höijer. Imminence вече са били на сцената на фестивала през 2017 и оттогава насетне много от феновете са ги пожелавали отново.С номинации за Grammy, Baroness винаги успяват да изненадат аудиторията с разпознаваемото си тежко звучене. Сформирана през 2003, групата има много за разказване на феновете на Hills of Rock. Шестият им албум - STONE, е създаден в състав Джон Бейзли (китари/вокали), Джина Глийсън (китари), Ник Йост (бас) и Себастиан Томсън (барабани).Ghostkid в състав Sebastian "Sushi" Biesler, Steve Joakim, Jan Marco Heinz, Chris Kisseler и Stanislaw Czywil също ще разтърсят главната сцена в петък, 26 юли. За музиката им, Sushi казва, че „... оставя много място за интерпретации. Това е музика, която не просто преследва вашата чувствителност - това е пълноценен слухов екзорсизъм и оглушителна хармония в главата ви."Фестивалът ще се проведе на 25, 26 и 27 юли на обичайното място - Гребната база. Отново за феновете на твърдия саунд ще има три изградени сцени. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Най-вълнуващият картофен чипс

Най-вълнуващият картофен чипс

12.03.2024 | 16:55

Жалко, че птичките и пчеличките няма да могат да прочетат тъпия афиш и своевременно да се евакуират от мястото на гюрюлтията! Къде сте „защитници на природата и фауната”?! Защо не протестирате срещу простащината на рок-бандитите, които все избират да тормозят живите същества в природата, вместо да си пукат тъпанчетата в зала „Колодрума” например?! То пък наскоро разбрах, че участниците на сцената си слагали тапи в ушите, така че пукането на тъпанчетата остава за идиотите, които са дали пари за да ги „слушат”!!!

Отговори
2 6

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?