7 пловдивчанки похитиха "Шоуто на Слави" СНИМКИ

Със зашеметяващите си изпълнения харизматичните и талантливи пловдивчанки буквално затъмниха водещия на "Шоуто на Слави" във финалното предаване на проекта „Нова звезда“. На сцената се вихриха седем певици от вокалната школа „Арт Войс Център“ с ръководител Руми Иванова. Освен трите участнички във „Нова звезда“ – Виктория Димова, Елена Василева и Ивайла Терзиева, публиката се умори да аплодира 4Magic. Момичешкият квартет изпя акапелно заедно с Виктория народната песен „“Полегнала е Тудора“.

8-годишната Елена от Асеновград изпя в дует с Миро един от ранните му хитове от епохата на „Каризма“ - „Рискувам да те имам“. „Много приятно се репетира с Миро“, обобщи впечатленията си момичето. Самият Миро похвали Слави Трифонов, че е открил дарованието на малката асеновградчанка.  „Елена е откритие на природата. Аз имам честта и късмета да си общувам с нея“, контрира го водещият.

Вторият великолепен дует бе на Ивайла Терзиева и Любо Киров, които изпълниха баладата „Без теб“. „Изключително съм щастлива, че ще пея на една сцена с него“, призна 11-годишната певица. „Тя се оказа голям майстор. Впечатлен ъм“, върна комплимента Любо Киров.  

Последни на сцената излязоха 4Magic и Виктория Димова с народната песен. „Лесно се сработихме, защото сме от една и съща школа в Пловдив. Работата с Вики беше много лека и беше удоволствие“, единодушни бяха четирите момичета. „Пловдивчанки ще пеят, софиянци ще слушат“, засмяха се те.

„Преживяването в „Нова звезда“ продължава да е страхотно“, сподели накрая 12 годишната Виктория. „Каква емоция! Когато и звездите и участника са твоите момичета! Благодаря ви прекрасни! Обичам ви! Моменти като този осмислят всичко!“, написа във Фейсбук вокалният педагог Руми Иванова, чиято школа вече създаде десетина звезди от национална величина.  

Преди финалния кръг Ивайла и Виктория бяха на първо и второ място сред всички участници, а Елена бе шеста. Зрителите на Шоуто на Слави ще могат да гласуват за своя фаворит до 13 часа на 17 юни, понеделник.

Нека подкрепим трите прекрасни и талантливи момичета на Руми Иванова , Арт Войс Център -Пловдив.

Дайте своята отлична оценка за Елена Василева, Ивайла Терзиева и Виктория Димова!

Децата заслужават нашата подкрепа!

МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ТУК:

https://novazvezda.slavishow.com/

Гледайте финалното предаване тук:

https://www.slavishow.com/%D1%88%D0%BE%D1%83%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8-14-%D1%8E%D0%BD%D0%B8-2019-%D0%B3/

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?