Следвайте ни

100 деца от „Арт Войс Център” правят седем концерта за Коледа

viber icon

Седем невероятни вечери с концерти, посветени на Коледните празници, стартира сдружение „Арт Войс Център” от тази вечер. Те ще са в залата му на ул. „Марин Дринов” №2 и ще започват в 18 часа всяка вечер до 22 декември. Над 100 талантливи деца ще излязат на сцената.

Довечера ще пеят най-малките с ръководител Поля Кутманова. Във вторник ще се изяви „Магия“ със солисти  до 9 години. Техен ръководител е Руми Иванова.

В сряда ще е продукцията на класа по пиано на Гергана Филева, а в четвъртък на сцената излизат учениците на Ева Палакова. На 20 декември е ред на учениците на Алис Толева, а следващата вечер ще се изявят солисти във възрастова група от 11 до 13 години. Серията концерти завършва на 22 декември с по-зрелите възпитаници на Руми Иванова. 

„Искаме всяко дете да се изяви пред публика и понеже при нас пеят над 100 талантливи деца и младежи ще направим „Коледна седмица“ от концерти“, разказа Руми Иванова, ръководител, музикален педагог и ментор на децата от школата.

„Арт Войс Център“ е създаден през 2014 г. От самото начало целта му е да обучава млади таланти по рок, поп и джаз пеене. Негов основател и главен вокален педагог е Румяна Иванова. За три години той се превърна в най-добрата музикална школа в Пловдив и сред първите в страната. Множеството награди и отличия, които джаз дарованията печелят на десетки национални и международни конкурси, са повод както за гордост, така и стимул за нови музикални предизвикателства. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?