Следвайте ни

10-годишен китарист в новия клип на „Хангар 42“

Над 7 700 глeдания има перфектното видео на хасковските  рокаджии, гледайте го и вие

10-годишният китарист Александър  Замов участва в новия клип на „Хангар 42“ „Погледнах в теб“.  Алекс, който на есен ще е четвъртокласник в ОУ „Св. Ив. Рилски“, освен талантлив музикант, е и изключителен математик, той има награди от редица престижни олимпиади.

В клипа, който за 3-4 дни има близо 7 700  гледания, Алекс участва заедно с баща си Петър Замов.

Видеото на хасковските рокаджии е на изключително  високо ниво, гледайте го и ще се уверите в това. Снимано е на пясъчна кариера край Кралево, на въжен мост на яз. „Студен кладенец“ и други места. Тестът, музиката и аранжиментът са на групата, сценаристи са вокалът Боян Гегов и китаристът Антон Делчев.

В началото на годината музикантите показаха и клипа към парчето „Някой“, в който участва актрисата Иванка Шекерова. „Хангар 42“ е създадена през 2010 г., а днес спокойно може да се каже, че е група, която накара Хасково да заобича рока. Музикантите са сред моторите на рокфеста в града, организатори са на благотворителни каузи, а така също и на музикално шоу, което предстои в Хасково.

Днес „Хангар 42“ са Боян Гегов - глас и китара, Антон Делчев - китара и вокали,
Красимир Янакиев – бас китара, Росен Джамбазов –цигулка и Пенко Стоев - барабани и перкусии.

За да гледате клипа в канала на хангарите, е необходимо да кликнете втори път. 

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?