Култова водеща изхвърча от БНТ

Още едно знаково предаване на БНТ е свалено от ефир. Новият директор на държавната медиа Емил Кошлуков е прекратил договора на "Пиано бар "Нощни птици", което от години се излъчваше в петъчната вечер на канала. 

Освободена е водещата Искра Ангелова, както и целия екип на предаването. Шоуто е било външна продукция, а бюджета не е бил от най-високите. Предаването си имаше вярна аудитория и се радваше на един от най-високите рейтинги в БНТ. Това обаче не му е помогнало да се задържи на екран.

Кошлуков се аргументирал, че телевизията е в практически фалит и няма никаква възможност да плаща за "толкова скъпи предавания". Иначе харесвал и водещата, и предаването, но на този етап нямало как да се продължи излъчването. Само преди седмица БНТ оповести, че спира "Стани богат" и съкращава наполовина бюджета на кулинарното предаване с Ути Бъчваров "Бързо, лесно, вкусно".

Малко по-късно стана ясно, че от "По света и у нас" е освободена след 35 години стаж легендарната водеща Радина Червенова. Тя е съпруга на доскорошния директор на БНТ Коко Каменаров. Преди година Червенова слезе от екран заради сериозен здравословен проблем, който е вече преодолян.

Източник:  Lupa.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Георги Илиев Митев

Георги Илиев Митев

23.08.2019 | 23:09

ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.

Отговори
3 1
Февруари

Февруари

23.08.2019 | 21:36

Нали затова Кошлуков е там - да я довърши тая телевизия. Браво, добре се справя. Само да не хвърля вината на Каменаров, че той нямаше време да я фалира.

Отговори
1 3
И квоо

И квоо

22.08.2019 | 19:30

Като е във фалит да пуска кепенците и край. Дългото бедро отива пак в банкя да се моли за нова служба, а ние им казваме дгд.

Отговори
6 7

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?