Кулите на Blu Offices предлагат 20 000 кв. м офис площи с отлична локация

С двете си кули с бляскави фасади Blu Offices има шанса да се превърне в  истинска забележителност на модерната архитектура в столицата - при това само на 3 минути от Летище София и на 10-15 минути от центъра на града. 

Многофункционалният комплекс е една от софийските инвестиции на „Радис груп". 

Разположен на топ локация, на бул. "Брюксел", Blu Offices е завършен напълно през 2015 година. Година по-късно печели най-престижния конкурс в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата, а именно - „Сграда на годината“ в категория "Многофункционална сграда”.


Разполага с близо 20 хил. кв. м отдаваема площ офиси, както и хотелска част. Те са позиционирани в две високи офисни тела и едно по-ниско тяло - за  хотела, който е под бранда Best Western Premier. Позициониран в близост до "Порше център" и "Мазерати център", Blu Offices заема 48 627 кв. м разгъната застроена площ. Днес сградата е собственост на „Брюксел 2014" ЕАД, а двете 16-етажни луксозни офис сгради се издигат на 65 метра височина. Самият проект е с добро качество ​- отчитат анализаторите на пазара, проблемът е само в по-трудния достъп.  В тази връзка собствениците работят усилено, за да създадат варианти - до сградата е осигурен директен автобус от метростанция “Летище София” на всеки 15 минути. Плюс е и уникалният пряк излаз за автомобили към булевард „Брюксел“, с какъвто не разполага друга сграда наоколо. 


Билдингите разполагат с 240 паркоместа. За посетителите работят модерен конферентен център, лобибар и ресторант с кетъринг услуги, плюс фитнес център.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?