Кубрат за снимките на Андреа: Ще ми кипне и ще стане страшно

Жената трябва да е умна. Жената трябва да е винаги усмихната и лъчезарна, без значение колко е висока”, заяви професионалният боксьор Кубрат Пулев в интервю за предаването „На кафе” по NOVA.

Попитан за провокативните снимки на половинката си Андреа, Пулев коментира шеговито: „Не е лека забележка, карали сме се, ултиматуми съм поставял, какво ли не. Не съм ОК с тези снимки, но… Някой път ще ми кипне и ще стане страшно. Аз съм зодия телец и съм много търпелив, но когато премине една граница, един момент, когато мине, става страшно и тя трябва да внимава да не минава тази граница. Това не ѝ е необходимо, тя е певица, много талантлива. Прави много международни проекти, има много фенове и това не е случайно. Тя е много истински, хубав човек. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи снимки, евтини снимки.”

За емоциите на певицата по време на последния мач на Кобрата в „Арена Армеец”, той сподели:

„Тя е емоционална като всяка жена, само че тя е малко повече емоционална. За съжаление не може или не иска да се преборва с тези емоции. В залата напрежението е огромно, особено за близък човек. Тя може би искаше да се качи на ринга. Сестра ми каза, че няма да дойде, защото не може да го гледа това нещо.”

За самата галавечер в София и победата над Хюи Фюри, Кубрат Пулев заяви: „Голям мач беше. Нещо, което не е правено в България. Смятам, че допринесох много, за да се случи този мач тук. Галата беше страхотна. Беше шоу, отделно имаше и много бокс за гледане. Емоционалната публика в залата допринесе много. Аз си почивам в движение. Не ми е необходима много почивка на мен. Обичам натоварванията и това бе държи жив.”

„На този етап съм се концентрирал върху бокса и мачовете. Върху това максимално да се вдигне бъргарския дух, да имат любов в сърцата и душите си хората към България. Политиката някой ден евентуално може би - да, може би – не”, разкри още Пулев, а на критиките, че прекалява с патриотизма, отговори:

„Използвам вашето предаване, малко като отговор, но някакви хора там, Кеворк Кеворкян, бяха написали, милите, да си прецизирам говоренето, само че при мен за разлика от тях, всичко, което казвам е продиктувано от моето сърце и душа. Преди се бяхме видели с Кеворк и той каза, че съм много наивен. Да, наивен съм, но когато човек вярва, нещата се случват. По-добре да вярваш и да си леко наивен, отколкото да казваш, че в България нищо няма да се случи. Ние сме един древен народ, който заслужава да живее добре, а не да шмекери, както стана сега с паспортите. Надявам се и хората да бъдат така непримирими и да си отстояват правата. Обичайте България. Това мога да кажа.”

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?