Кубрат Пулев пусна кръв, но нокаутира Дину

 Кубрат Пулев дебютира с победа на американския професионален ринг. В мач от галавечерта в Коста Меса Кобрата нокаутира румънеца Богдан Дину в седмия рунд, въпреки че в четвъртия беше в много тежко положение. Тогава съперникът отвори аркада на българина.

Мачът започна по-добре за Пулев, който имаше предимство на ринга в първите два рунда. Българинът беше по-активният боксьор. Дину обаче обърна ситуацията след това. Румънецът дори отвори аркада над лявото око на Кобрата с хубав десен прав.

Съперникът на българина имаше предимство в третия и четвъртия рунд. След това Кобрата не само изравни играта в мача, но и взе преимущество на ринга в петата и шестата част.

В седмия рунд Кубрат Пулев прати съперника си в нокдаун, но съдията прецени, че е имало нарушение на правилата от страна на българския боксьор. Заради това беше отнета точка от актива на родния боец. Тук можеше наказанието дори да е по-тежко и Пулев да бъде дисквалифициран, но до това не се стигна. 

Още преди края на този рунд Дину отново беше на пода. Този път нокдаунът беше чист и съдията отброи по правилата. Румънецът успя да се изправи и да продължи, но това не това не трая дълго. 

Богдан Дину се озова на земята за трети път само 11 секунди преди края на седмия рунд, не успя да продължи и това се оказа финалната точка на мача. Това е 27-а победа за Кубрат Пулев на професионалния ринг и 14-а след нокаут.

Какво каза Кубрат след победата? Четете    Т  У  К

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?