Подай сигнал

Крушарски се отказва от концесията на Лаута

Спорт

от Дончо Донев 1825 прегледа 0

Снимка: Гугъл

Локомотив няма да кандидатства за концесията на комплекса в Лаута при условията, които гласува Общинският съвет. Това заяви президентът на клуба Христо Крушарски след изтичане на крайния срок за подаване на тръжните документи.

62-годишният бизнесмен обаче заяви, че не се отказва да вземе стадиона, но това би могло да стане при подобрени за него условия. "Никога не съм се отказвал от концесията. Водил съм достатъчно разговори. Имахме една уговорка с кмета. Има договорки, приказки и предусловия. Казах им, че офертата не ме устройва. Откъде ще спечеля аз 35 милиона за 35 години? Мисля, че трябва да има преразглеждане на офертата на концесията.

Колегите от ПФК Ботев се сърдят, но ние тръгнахме заедно, а условията са различни. Мисля оттук нататък ние ще си вървим соло. Аз съм външен човек и явно в Пловдив е като в Сърбия. Комшиите никога не приемат чужденец да ти е началник. Чувствам се чужд. То си личи по посрещане и изпращане", заяви Христо Крушарски.

Коментари


Дедо няма кинти за концесия ели за 35 години.Напери гребена и се чуди как да си обере крушите.

Докато маминото и ГЕРБ са на власт в Пловдив, Локомотив няма да получи концесия.На Цетан Василев му уредиха концесията и тренировъчната база за два месеца,на Спартак за 6 месеца,а Локо прави опити повече от три години и все се намират спънки.

"Локомотив" - 1926. Най-краткият виц

Закъсал е яко завалията -тоя анадолскоцигански отбор - му е като камък на шията - сега се чуди как да се откачи - по всичко изглежда че май скоро ще им бие текмето .

Много скоро след утрешния мач - може да се откаже и от селско- циганското отборче - и без туй е вътре а двата крака - откакто се прави на голям разбирач от футбол .

клошарски е безпаричен селски бег, затова не взима концесията. Тоя няма пари да се обръсне, ше ми строи база и стадион . от ракетите нищо не вади , каквото искара съдружника ми Тодор Иванов Славков прибира ,щото е като баща си - бохем и разсипник на пари. Тъй че една издръшка на клуба и това е крошарски .

Как няма да се откажем, кото жълтата община се подиграва с нас и ни извива ръцете. На предварителните разговори казват, че ще искат от клуба концесионна такса на месец от 5 000лв. А в договора който след това ни го дават, пише че трябва да плащаме по 90 000 на месец. Работата е ясна. Рекет на гърба на Локомотив. Не са познали.

"Имахме една уговорка с кмета." - Това признание не е ли за прокурорска проверка?

Абе тролове на Тотев поне футбола оставете на мира . НамръщенЪ е един от тотевите платени тролове наред с Майнатаун,стигиар,адвокат,чопър,читател,полицай.Махнете си мръсните от футбола мръсници

Жалко,ако такъв добър президент напусне!!! "Локомотив" и локомотивци ще страдат,но явно ,че някои не мислят за този велик клуб!!!

С маминият е тъй Крушарски.Думата му не струва нищо При него няма ли личен интерес нищо не върши.И Самуилов се опари.Чакайте новия кмет.

Селяндур, то ти е изписано на личицето