Крушарски: Локомотив е далеч пред ЦСКА и Левски

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкритикува съдийството на мача със Страсбург след загубата с 0:1 на „Лаута“ в първия мач помежду им от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Той подчерта, че в момента „смърфовете“ са по-добри от ЦСКА и Левски.

“В България много мачове щяха да се решат в наша полза, ако имаше ВАР. Момчетата се бориха. Във Франция трябва да играят както днес. Те вече имат опит. Вярвам, че реваншът ще е още по-добър. Това е Божа работа дали резултатът щеше да е друг, ако бяхме с 11 човека - 11 или 12, все тая. Мисля, че това се отрази още в началото и показа дисбаланс. Аз съм казал, ако не сте го запомнили си запишете! Когато има спектакъл - има публика, когато има фарс - няма нищо”, заяви Крушарски след мача.

“Защо да се борим за шестицата? Ние сме и за по-напред. ЦСКА, Левски са далеч под нашето ниво. Не сте гледали мачове, че да ми задавате такива въпроси. Локомотив на този етап е един от най-добрите отбори в България. Имаме 24 футболисти, от които всеки може да влезе и да реши мача. Парите от Европа ще влязат в моя джоб. Ще бъдат инвестирани в моята красота”, добави босът на клуба, завършвайки в шеговит тон.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Гугушев

Гугушев

09.08.2019 | 09:58

Крушата явно еслънчасал - говори простотии .

Отговори
2 2
Цветанка Ризова

Цветанка Ризова

09.08.2019 | 01:57

Бойко, не мислиш ли че не е справедливо отговорниците на някакви си ФК-та, като Крушарски да се самовеличаят като "президенти", а ти да си само "председател"? Съвсем нагли станаха, искат да сложат Европа в джоба си, нещо, което се е удавало само на теб. Я ги поразчисти малко! И на Левски и на ЦСКА.

Отговори
3 1
намръщенЪ

намръщенЪ

09.08.2019 | 00:55

Вярно е, Крушарски, и за този мач, но и за мача с "Лудогорец" същото важи

Отговори
6 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?