Подай сигнал

Крушарски: Дано момчетата вземат и Шампионска лига

Финалът за купата

от Юлиян Ангелов 789 прегледа 0

Крушарски: Дано момчетата вземат и Шампионска лига

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе много доволен след спечелването на Купата на България. Неговият отбор надви с 1:0 градския съперник Ботев на Националния стадион "Васил Левски".

"Достатъчно говорих. Купата е наша. Щастието е огромно, да са живи здрави момчетата да вземат ШЛ.

Аз казах, че ако паднем няма да си тръгнем. Случи се най-приятното - бихме ги с добра игра, за каквато да говоря.

Гледайте и ще видите. Аз съм се захващал с две работи и съм ги довършил до край. Футболът се превърна в нещо невероятно. Той ми носи радост щастие и нов живот.

Тази победа дойде след една редовна наша игра и много сериозно отношение на финала на момчетата. Те се надъхаха повече, отколкото аз ги надъхах преди мача. Заслугата е тяхна. Аз съм бил винаги локомотивец - от четири години правя всичко на Локомотив. Аз бях тук, когато разбрах, че феновете имат проблем по пътя и веднага се намесих.

Такъв празник не се е случвал скоро на български стадион. Оттук нататък Локомотивът върви към Европа. Ще имаме добри успехи и там", заяви Крушарски.

Коментари


Шампионска лига ли ?!?! Мнооого си си повярвал,слез на земята!!! Там няма кой да дава директиви на противниковия отбор как да ви пусне мача !

Толкова се радваш,ако на Ботев не им бяха казали да НЕ играят,кога щеше да видиш купа ?! Няма кой друг да ви я пусне,поне един път да се порадвате!