Криско: Бих подкрепил партията на Слави

Рапърът Криско разкрива пред списание LOVE style тайната за хита си със Слави Трифонов „Гледай как се прави” и работата с шоумена. „Отдавна съм си мислил за дует със Слави. Един от бийтмейкърите, с които работя, ми изпрати инструментал и в него беше вмъкнал рефрен от старо парче, в което се пее „Както те обичам, ще те открадна”. Само като го чух, си представих как го пее Слави. Обадих му се и му пуснах парчето. Веднага след като свърши демото, той ми каза: „Правим го.”. За мен това значеше много, защото Слави е най-влиятелната личност в българския шоубизнес”, пише HotNews.

На въпроса дали рапърът би ли се включил в партията на Слави, той отговори:”Бих го подкрепил!” Криско разкри, че прословутото „Джан-Джун” в припева на хита „Гледай как се прави” е израз, знае от Любо Киров. „Той постоянно го употребява. В някои краища означава „няма никой” – демек, че няма никой като нас и гледай как се прави”, обяснява изпълнителят. Снимките на клипа продължили два дни, а в екипа участват 70 човека. Целият декор бил построен специално за видеото. Сградата, в която снимали, имало много тесен вход и се наложило да разрушат предната фасада, за да влезнат ролс-ройса и златното бентли. „По време на снимките седем пъти заби камерата в първия ден, а втория започна с това, че изгоря генераторът за ток.

С всички тези красиви момичета нещата вървят бавно… докато станат косите, грима, не знам си к’во…”, обяснява още Криско. Той признава, че с приятелката си Цвети са заедно отдавна, но не мислят за сватба, защото за него бракът е демоде. А дали вече иска наследник?„Обичам децата, те ни учат и ъпгрейдват. Всички трябва да правим деца”, завършва ръпърът.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?