Подай сигнал

Краси Радков разказа изумителната история на брат си

Лайфстайл

от Екип Марица 3140 прегледа 0

Краси и Емил

Братът на Краси Радков - Емил, се оказа още по-известен от прочутия си брат, но отвъд океана. Емо от дълги години е емигрант, а към днешна дата е в дългия списък с щатски милионери, разкриват наши сънародници в САЩ.

По-големият брат на Краси вече повече от десетилетие живее и работи в Кайл, щата Тексас, но няма нищо общо с културната и артистичната ориентация на брат си, а се занимава с наука. Емил Радков е учен, химик и изобретател. Понастоящем работи в НАСА, откъдето получава наистина впечатляващо висока заплата.

"Всичко му е уредено. Сериозен мъж със сериозна професия, а не лаладжия като нас. Единственото, което му липсва, е жена, за която да се грижи и с която да създаде семейство. Не мога да си обясня защо съдбата не му помага досега. Но истината е, че той винаги е пренебрегвал себе си заради мен и близките“, разкрива Краси Радков, цитиран от "Ретро“.

Доскоро тъгата, че ще останат без продължение на рода, мъчеше и двамата братя, но през миналото лято, след повече от 15 години опити, комикът стана баща на момченце. Съпругата му Станислава роди след инвитро процедура, а актьорът все още е на седмото небе от щастие.Сега приоритет му било да намери жена и за батко си, защото годините минавали и на Краси никак не му се искало брат му да потъва в самота. Актьорът от "Шоуто на Слави“ неведнъж е споделял със сълзи на очи, че на Емил дължал всичко, което е постигнал, защото именно той поел грижите за него, когато двамата останали сираци.
Баща им умира, докато били още съвсем мънички, а майка им си отива от този свят през 1999 година.

Коментари


Ако не беше Марица,как щяхме да разберем,че Краси Радков има дете ин витроА сега търсим булка на брат му.Оле това е толкова долно,че май няма нужда от коментар.и гледам да съм много мила ,като пиша.Ако се ядосам,Марица ще чуят неща за които не са подготвени.