Подай сигнал

Край и с Криско: Най-лошото се случи

Лайфстайл

от Екип Марица 113326 прегледа 0

Снимка: Хотарена

Интересът към творчеството и сценичните изяви на Кристиян Талев – познат като Криско вече е равен на нула, шушукат в музикалните среди. Това показа и последното участие на любимеца на невръстните тийнейджърки в пловдивски клуб.

„Въпреки масираната реклама, която анонсира участието на Криско, в дискотеката се събраха около 50-ина души. Скучния репертоар, пеенето на плейбек изнервиха рехавата публика, която в края на „концерта“ изпрати рапърчето с подсвирквания и подигравателни подмятания“,
разказва очевидец на резила и падението на изпълнителя.

В последните месеци Криско се оплаква от липса на участия. Собствениците на клубовете не искат да рискуват и да изплатят хонорар от 5000 лева, който посмъртно не могат да избият след това. Някои от тях са готови да платят неустойка на Криско, но да анулират вече планираните му участия.

В отчаянието си певецът опита да върне интереса към собствената си персона и направи дует със Слави, който го закопа още повече. По едно време се заговори, че Талев в съдружие с фолк певеца Константин и режисьора Кирил Киров – Кико, създават нов лейбъл, който ще продуцира новоизгряващи и вече доказани изпълнители от лекия жанр.

Оказа се, че и това начинание е пълен провал, просто защото нямало желаещи да рискуват с Криско и сие.

Коментари


Той Слави Трифонов е виновен за това ,преди 1 2 3 месеца всички му харесваха песните . Но какво да се прави Кристиян или по известен Криско го уплюха и усвиркаха ...

Добре до преди няколко месеца всички харесваха песните му а сега изведнъж като се появи ония Вирго всички спряха да го слушат и тръгнаха след ония,еми да ме извините аз харесвам 100 пъти повече Криско за мене той е много добър певец и да пей понякога на плейбек то ако беше само той,всички са пяли на плейбек поне веднъж???

Музикална к..ва си е този пич, дори се питам защо си отнемам от времето да коментирам този комплексар

Бг рап индустрията в България "умря" с появата на новосъздадените изпълнители като Гери-Никол, Дара и т.н беше кво беше до 2014-2015 и след това всичко пропадна.

За мене Криско е боклук само в България където е известен

Местя

Пълни глупости от завистливи и злобни хора.

Заради Слави Трифонов и Криско намразиха ха ха ха

Неееее

hahaha Krisko umiraaaaaaa... krisko ne se e rajdal beeee...drisko beats

Иска ви се криско да загине ама това няма как да стане, защото криско си е много известен и просто нямам как да затъне

След 2014г. Криско и 100 кила "умряха"

Хаха сами си вярвате.Пушете пълни глупости.

Не е най-лошото,а е най-хубавото за истинската музика? Без ел. обработка гла му го няма! Това се видя и когато го имитираха! За текстовете да не говорим! Ее,ще могат да танцуват хлапетата и без такава пародия!!!

Дриско...

Mamini mi6le ta

Komersialen pozio . Samo monotone. Tembar.skovan

Обявявам тридневен траур!

50-100 човека няма да го съборят криско..

Как без Криско? Децата го харесват,и си пеят неговите песни.Може да нямат смисъл,но са запомнящи.Ако им пуснеш Бисер Киров ще те гледат като извънземни.Това им харесва,това слушат.

Ами неможе да вземат в тия дкскотеки по 10лв на човек за криско и една бут най просто уиски да струва 80лв и да искат някой да ходи, криско си е добре, проблема не е в него

Ако скучаеш, на комшията прасета се прасят, търси работник, но дава 20 лева, за 12 часа, ако те удовлетворява пиши си телефона...

Ще си го преместя от единия крачол в другия

Ужасссс...край с криско...ами сега кво ще правим...в момента цяла България е в шок и ужас....

Да умре все ми е тая а дано да е истина

А дано да е ИСТИНА !!!!

Тъкмо се зарадвах, че това музикално изчадие се е спакаксало, пък то - нормално развитие. Това е радостна вест - един малоумник по-малко ще промива мозъци с "феноменалната" си музика.