Крах в поп фолка! Сашо Роман удари дъното

Кой би повярвал, че някогашният тромпетист в „Ку-ку бенд” и впоследствие емблематичен поп фолк певец Сашо Роман, от години завлича бизнесмени без да му мигне окото?!

 Изпълнителят на „Мой ангеле”, чиято самостоятелна музикална кариера навремето пръв продуцира Слави Трифонов, днес е стигнал дъното с поведението си, разбра репортер на "ШОУ" от много близки до певеца.

Към днешна дата от изпълнителя са пропищели не един или двама собственици на заведения из страната, тъй като той поема ангажимент за участие, прибира капарото за него (което съвсем не е малко) и накрая не се появява.

На скорошно участие в Брезник попфолк легендата от близкото минало прави точно това – дава дума, уж поема ангажимент, че ще пее, получава 2000 лв. капаро, но накрая така и не се появява.

За капак негов колега, който го засича случайно издава, че по времето, когато е трябва да пее за хората в Брезник, Роман си е гледал кефа на Слънчев бряг.

Малко след това сценария от Брезник се повтаря и в Перник, където Роман отново си прибира грижливо капарото от 2000 лв., и отново не се явява на участие.

Оказва се, че да поеме ангажимент и после да подведе хората не е нито първа, нито втора, а поредна проява на Сашо Роман, дивят се на поведението му дори и колегите му.

„Традицията” да подвежда по този начин датира още от 1999-та, когато певецът отново не се явява на поет ангажимент, само че плаща с… косата си след това. Той бива остриган нула номер лично от своя мениджър, а собствениците на заведението, които е подвел, не му дават и стотинка, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?