Крах в поп-фолка: Преслава рухна след операцията

Преслава не е на себе си след операцията, която уж трябваше да я направи по-красива и търсена. Случи се обаче точно обратното. Фатална грешка направи с ремонта на носа си титулуваната доскоро като най-голяма звезда в родния поп-фолк Преслава. Кариерата на певицата рухна заради несполучливата промяна в нейния обонятелен орган, който я превърна в лошо копие на най-върлата й конкурентка – Галена. Тя остана без участия и договори за реклама. Говори се, че в „Пайнер” смятат да орежат космическия й хонорар, който от години държи първото място в бранша, тъй като вече желаещи да го плащат няма.



Откакто си смени физиономията, Преслава регистрира рязък спад в интереса към своите сценични изяви. По кръчмите вече не я искат за участия и работният ѝ график рязко се е опразнил, научи „Уикенд”.


„Никой няма желание да вижда новата Преслава. Бившите й фенове са толкова разочаровани от промяната във външния й вид, че се отричат от нея. Гледат старите й клипове и не изпитват никакъв интерес да я виждат на живо”, твърдят хора от родния шоубизнес.


В интерес на истината трябва да се отбележи, че допреди десетина дни певицата е пяла в клубове почти всяка вечер. Тази заетост обаче е била резултат от стари нейни договори, подписани преди да си отреже носа. През последната трета от юни звездата е записала в актива си едно-единствено излизане на сцена – в Плевен. Този спад в броя на участията й е особено драматичен заради факта, че става именно през лятото, когато хората в нейния бранш са най-заети. „Другите певици се скъсват от участия, а Преслава си седи вкъщи”, ядосват се продуцентите в „Пайнер”.

Изпълнителката на „Дяволско желание” години наред държеше първото място в ценовата листа на димитровградската компания. Тя беше стигнала космическите 10 000 лева хонорар за излизане пред публика. Именно заради това се твърди, че била любимката на своя шеф – Митко Пайнера. При актуалната криза в интереса към доскорошната му златна кокошка обаче той и хората му сериозно обмисляли да свалят хонорара на Петя. Щом не искат да платят 10 бона за Преслава, ще им предложим по-евтино, била бизнеслогиката във фирмата.

Допълнителна финансова драма в битието на звездата било потъването в небитието на нейния профил в Инстаграм. Там тя имаше близо половин милион последователи. Благодарение на тази внушителна цифра много компании я търсеха като рекламно лице и плащаха луди пари само за да публикува снимки с продуктите им. След като обаче профилът й изчезна от виртуалната реалност, това кранче за финансови постъпления също рязко било врътнато. Дори и да си направи нов профил, на Преслава ще й трябват месеци, докато стигне предишната бройка от последователи, ако въобще успее да я стигне във вида, в който е лицето й след прословутия ремонт.

Межда другото, певицата вече обяви, че има нов профил. Проверка на „Уикенд” обаче показа, че няколко дни след създаването си той също е изчезнал. Според всеобщото мнение, страниците са изтрити от самата Преслава, която искала да се спаси от валящите в тях критики към външния си вид.

Бивши фенове на звездата от Добрич не спират да се подиграват с новата й визия, като я сравняват с покойния Майкъл Джексън и дори се обръщат към нея с неговото име. Огромна част от тях я наричат и „Галче” заради приликата с вечната й конкурентка Галена.

„Никога повече няма да видим истинската Преслава, която обичахме!”, тъгуват носталгично настроените.

Много малко почитатели на певицата твърдят, че я приемат и в актуалния й вид. Повечето от тях правят уговорката, че я обичат не заради външността, а заради гласа й, затова за тях няма значение как изглежда.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
22 коментара
Екатерина

Екатерина

02.07.2019 | 16:54

Спрете да ни занимавате с глупости.Изобщо защо се отделя въобще някакво място в новините за носа или каквото и да е там на кухите фолк певачки.

Отговори
0 0
Александра

Александра

01.07.2019 | 23:13

Това, че е решила да се оперира, в никакъв случай не е някакво съдбовно решение, с което да си съсипе кариерата или живота. Тези, които се изказват крайно за промяната й, нека не забравят, че няма нещо, с което да не се свиква. Колко много известни актьори и изпълнители си направиха пластични операции и първоначално има отрицателни реакции, но за няколко месеца нещата се успокояват. Аз лично не съм привърженик на модерните разкрасявания, но мисля, че на нея й отива този нос. Имала е комплекс, оправила го е. Само ми липсва това да е усмихната. На новите снимки я няма чаровната й усмивка, която й е запазена марка. Дано е здрава и да не чете гадориите, които пишете за нея!

Отговори
1 0
Аз Варна

Аз Варна

01.07.2019 | 14:39

До Гост с коментар в 9:27-на кого му дреме за Преслава,та чак да е съсипала цялата държава.Хайде стига сте преекспонирали някаква новинка ,дето днес е актуална сутринта,а до обяд вече е забравена.Нищо и никаква певачка ,дето я харесват хора от малцинствата .

Отговори
3 0
123456789

123456789

01.07.2019 | 13:18

Направила е грешка и какво пак си е същата преслава

Отговори
3 0
ббб

ббб

01.07.2019 | 12:32

изключително тъпа и проста кифла...

Отговори
8 2
Гост

Гост

01.07.2019 | 09:27

Тази корекция на Пресито съсипа цялата държава !?

Отговори
8 6
Ванче

Ванче

01.07.2019 | 08:34

Ха ха заради носа кариерата и е надолу?

Отговори
10 5
lll

lll

01.07.2019 | 07:08

При тези технологии можеше да направи фото шоп, да пусне снимките и да се допита до публиката за евентуалната и нова визия и тогава да реже.Сега е късно. ЖАЛКО.

Отговори
8 5
Sss

Sss

01.07.2019 | 06:45

Няма ли най накрая да престанете дани занимават с тая лека жена

Отговори
10 3
Що бе

Що бе

30.06.2019 | 23:55

Всички се правят еднотипни. Че пее ,пее,ама феновете й не я харесват. А тя от тях печели.Взела е решение ,нейно право.

Отговори
15 3

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?