Подай сигнал

Крах в поп фолка: ДесиСлава загуби битката СНИМКИ

Лайфстайл

от Екип Марица 76526 прегледа 0

Снимки: Гугъл

ДесиСлава има големи проблеми с килограмите, които не са от вчера, но се засилиха особено много след раждането на втория й син.

Резултат с изображение за ДесиСлава не може да отслабне и това е…


Фолк звездата ДесиСлава вече гони 90 килограма. Феновете й сериозно се притесняват, че никога повече няма да видят любимката си съблазнителна и секси, каквато я познават от недалечното минало.Година и половина след раждането на малкия си син Борис тя не само че не може да влезе във форма, а става все по-пълна. Вратът й вече е като на борец, носът потъва между пухкавите й бузи, а бицепсите й сигурно са с по-голяма обиколка от тези на половинката й Благой, само дето не са стегнати като неговите, писа „Уикенд“.

Резултат с изображение за ДесиСлава не може да отслабне и това е…


40-годишната певица много се притеснявала от наднорменото си тегло, твърдят запознати. Но вместо да се ограничи с храната и да се опита да спортува, тя предпочитала просто да не стъпва на кантара, за да не се депресира от това, което той ще й покаже. Освен това не позволявала да се публикуват нейни снимки без предварителна обработка, с която да я „вталят”.

Резултат с изображение за ДесиСлава не може да отслабне и това е…


Наскоро обаче бизнесменът Петко Димитров пусна няколко клипа от участие на звездата в негов клуб. На тях лъсна цялата истина за проблемите й с теглото.

Никой от феновете не си позволи да ги коментира, но гардеробът на Деси всеки ден й напомнял, че трябва да отслабне. В него почти не са останали дрехи, в които може да се напъха, оплаквала се тя пред приятелки.

Тъй като все се надявала, че ще успее да намали килограмите, не купувала нови тоалети в по-голям размер и в крайна сметка стигнала дотам, че да ходи с две-три дрешки, заради което колежките започнали да я клюкарят.

Грозната истина е, че проблемът на ДесиСлава не е само естетичен, а заплашва да се превърне в здравословен. Нейни приятели се тревожат, че може да е болна, и я съветват да си направи пълни изследвания, за да е сигурна, че хормоните й са в норма. Дори и да се окаже здрава, наднормените килограми със сигурност могат да я разболеят.

Източник: HotNews.bg

Коментари


Екстра е

Жена с пари може да си позволи най добрите диетолози не е решила ,че трябва да си върне килограмите

Изследвай си щитовидната жлеза

Якааааааа какааааа

Добри

Моля те спри да плюскаш без контрол.Засрами се ,млада жена си.Току виж любимият ти Благой хване пътя.

Смешни сте с тези статии.

Десислава може да сложи много свои колежки в малкия си джоб по пеене. Страхотна певица с великолепен глас! Тя не е манекенка, за да впечатлява с тялото си. И сто килограма да стане пак е талант. Смешно е да коментирате кой бил дебел, кой слаб.