Крадец на грозде погна стопанина с бухалка и го прегази

Крадец, влязъл да бере грозде в чуждо лозе, извади бухалка на стопанина, а  след това го прегази с микробуса си. Екшънът се е разиграл в събота край първомайското село Искра.

По първоначални данни  следобед в районното управление в Първомай било съобщено за възникнал конфликт в лозов масив край селото. Според информацията, 64-годишният собственик на имота се опитал да прогони непознат, който бил влязъл противозаконно с микробуса си и се канел да си накъса чепки от останало необрано грозде.

По време на свадата шофьорът заплашил стопанина с дървена бухалка, а при  потегляне преминал с буса през краката му. Пострадалият мъж няма сериозни наранявания, оказана му е медицинска помощ.

Извършителят - 45-годишен асеновградчанин, е задържан за едно денонощие. Срещу него е образувано бързо производство по чл. 131 от НК за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди.

Вчера предварителна проверка за подобно престъпление започнала и срещу 31-годишен жител на ямболско село, след сигнал на тел. 112, че около 20 часа нападнал с удари 53-годишен обитател на къща в първомайския квартал Дебър. Отзовалите се служители на реда установили, че и двамата мъже били под въздействието на алкохол, а в основата на сбиването им стоят неуредени лични взаимоотношения. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?