Котешките очи са хитът на лято 2018

Разноцветни слънчеви очила и щури модели с капси излизат на мода за горещите месеци

Идеалният чифт слънчеви очила осигурява защита на очите, подчертава лицето и е чудесен завършек на вашата лятна визия. Богато разнообразие от модели можем да очакваме през това лято - от футуристични рамки с причудлив дизайн през така нареченото „котешко око“ до класически кръгли рамки.

Несъмнено звездата на лятото ще бъдат рамките в стил „котешко око“. Освен че е изключително женствен, този модел издължава лицето по елегантен начин. Рамките „котешкото око“ носят винтидж спомен от миналото, но и свеж полъх от бъдещето. Такива слънчеви очила придават закачлив, дори дяволит вид, и са супермодерен аксесоар за предстоящото лято. Освен това рамките тип „котешко око“ са много подходящи за делови дами, тъй като се съчетават чудесно с бизнес тоалети. Стилистите дават широко поле за избор: някои модели са с пеперудена форма, други - със строги геометрични линии, а трети залагат на остри върхове и комбинация от нестандартни цветове.

На модните подиуми и тази година се срещат големите рамки, които закриват значителна част от лицето. По-смелите дами обаче могат също така да заложат на слънчеви очила „котешко око“ с малка и деликатна рамка. Финият размер на рамката прави очилата още по-забележителни и интересни.

Някои дизайнери отвеждат рамките „котешко око“ до нови измерения като добавят сини или оранжеви стъкла. Дръзките цветове са друга гореща тенденция при слънчезащитните очила. Цветовете завладяват рамките, ала и самите стъкла - на пазара ще откриете червени, сини, зелени и други необичайни модели. Популярни са комбинациите между два, понякога и три цвята върху рамката или стъклото. Това лято Gucci експериментират с дебела трицветна рамка, а моделите на Dior за лято 2018 се отличават с яркожълто стъкло и изящни метални рамки.

Друга разновидност на така популярните очила котешко око“ са моделите с квадратни рамки. Острите ръбове са смекчени, което прави самите очила по-ненатрапчиви. Ако искате да експериментирате с модерното „котешко око“, но не харесвате изразения му драматизъм, рамките с квадратна форма са точно за вас.

Малките кръгли рамки продължават да са популярни, а изборът на дизайн става все по-богат. Наложени от Бийтълс и Джон Ленън, тези очила остават ключов аксесоар и през това лято. А новият прочит на кръглите очила включва както богата декорация, така и семпъл, изчистен дизайн. Модели с малки или огромни размери, с рамка или без, разноцветни и абсолютно нестандартни - тези очила ви дават възможност да изберете най-подходящия модел за вашия стил.

Тъй наречените авиаторски слънчеви очила също не отстъпват от позициите си на модния подиум. Класическият им модел е изчистен, с черни или кафяви стъкла и метална рамка. За да добавите нотка закачливост и женственост, заложете на авиаторски очила с акцент. Модерни това лято са всякакви камъни, перли, стикери и капси. Декорациите, както и ярките цветове, могат напълно да трансформират всеки чифт очила и да му придадат модерен, нестандартен вид. Колекцията на Gucci включва уникални модели с ръчно поставени кристали и златисти капси, а Max&Co добавят брокатен блясък към рамката.

Уникални модели с осмоъгълна рамка и футуристична форма предлагат някои модни къщи. Такива запомнящи се очила със сигурност ще ви гарантират свежа лятна визия. Черпейки вдъхновение от роботи, космически кораби и X-Men, дизайнерите създават зашеметяващи очила, в които лукс и иновация се срещат.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?