Кошмарно преживяване днес с влака от Пловдив до Варна

Кошмарно преживяване с железниците по пътя към морето в съботния ден. За това сигнализират будни граждани, предава bTV. Влакът Пловдив-Варна е бил пълен с десетки правостоящи, показва видеоклип, направен от пътниците.

В съботния ден в посока към морето композицията е едва с три вагона. По-сериозно струпване на хора има във втора класа. Хората сигнализират, че не е имало възможност да си закупят запазени места.

"Ние бяхме четири човека, успяхме да закупим само три билета, защото системата отказа да продаде четвърти билет. Но имаше свободни места в първа класа, не можахме да разберем защо, просто на гарите не могат да се закупят билети предварително.

От БДЖ обясниха, че извършват проверка, но към момента няма данни да има проблем със системата за запазените места.

Иначе по-сериозно струпване на пътници е имало главно между Ямбол и Карнобат, където са пътували общо 282-ма души при 222 седящи места във влака.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
14 коментара
Адвокат

Адвокат

22.07.2019 | 03:03

Ако става въпрос за циганите няма как да не бъда краен, каквито и драстични мерки да се вземат срещу тях все ще са малко и колкото и да са тежки пак няма да е достатъчно справедливо. Пътувал съм с влакове достатъчно дълго за да го знам. Те са престъпни, безочливи, вулгарни, нагли и брутални с мания за абсолютни и безплатни права и такива си бяха и при социализма. Но спрямо тази описана в статията случка, ще кажа, че новите демократични българи са се изнежили прекалено много. Едно време при бай Тошо и даже в зората на демокрацията влаковете редовно бяха претъпкани и пълни с правостоящи. Имал съм много случаи в които още от Пловдив коридорът е пълен с хора и съм пътувал прав до София 2 часа и половина. Същото беше лятно време за морето. Макар, че вагоните бяха много повече пак половината пътуваха прави до морето по простата причина че тогава едно на десет семейства имаше личен автомобил, а и автобуси до морето просто нямаше, не че до София е имало някога, де. Цялото народонаселение пътуваше с влак на дестинации над 20- км. разстояние. Когато става въпрос за пътуване до морето аз правех друго. Ставах много рано и имаше един пътнически влак Пловдив-Бургас в 6.00, който беше ужасно досаден тъй като спираше на всяка керемидка, което правеше над 6 часа път за разлика от бързия влак който пристигаше за 4.5 часа на пък беше претъпкан. Но пък в пътническия аз си избирах едно празно купе, лягах на едната седалка като слагах сака под главата и заспивах. Събуждах се някъде след Ямбол и след малко Е-е-ей го морето!

Отговори
0 1
ДИНО

ДИНО

21.07.2019 | 13:45

ДА НЕ БИ ТРАНСПОРТНИЯТ МИНИСТЪР ДА Е С ФАРМАЦЕВТИЧНИ ОБРАЗОВАНИЕ

Отговори
6 0
Лл

Лл

21.07.2019 | 11:43

Циганите са заели седящите места, разбира се без билет.

Отговори
12 7
Й.Веселинова

Й.Веселинова

21.07.2019 | 11:16

Аз съм чиста българка,но защо обвиняваме само ромите?Нима от нас няма същите?? Човек трябва да потърси вината в себе си,после в другия!Всички сме хора на тая земя!!!

Отговори
11 12
Един гражданин

Един гражданин

21.07.2019 | 10:45

Марица, спрете да ми триете коментарите.Ще повторя!!!Циганите винаги се возят по много и безплатно!!!Не е истина или какво??Ако коментара ми изглежда дискриминиращ, то и аз се чувствам дискриминиран, в качеството си на бял човек!Защо аз да си плащам навсякъде, а за циганите всичко да е безплатно!Пътуването с влак също!

Отговори
41 4
Един гражданин

Един гражданин

21.07.2019 | 10:39

А,да и още нещо.Те, циганите, билети нямат, но пък винаги са седнали.Белите хора с билетите стоят прави.Но пък белите не гласуват, а тарамбуките-Да.

Отговори
21 4
Един гражданин

Един гражданин

21.07.2019 | 10:37

Циганята се возят от душа напред-назад и ВИНАГИ без билети.От гара Ихтиман например направо щурмуват влака.Тях кондукторите ги подминават, дресирани са от циганин билет да не търсят.С тая толерантност до тук се докарахме, паразитите да се разполагат за наша сметка.

Отговори
24 3
Интересно

Интересно

21.07.2019 | 08:50

е колко от тези пътници са с билети, защото по трасето около Ямбол се возят на воля най-редовно глутници цигани, които са хем без билети, хем налитат да бият кондукторите. А милиция там няма!

Отговори
20 4
M. P

M. P

21.07.2019 | 00:13

3 vagona za Mioreto ha ha ha

Отговори
21 2
Викива

Викива

20.07.2019 | 23:27

Сринаха го бдж - то, не мирясаха.

Отговори
31 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?