Координаторът на "Всички за една кауза": Нас ни подведоха

Координаторът на Сдружение „Всички за една кауза” отрича организацията да злоупотребява с влиянието на известни личности

-          Г-н Димитров, как ще коментирате, че сте опитали да издействате средства от Общинския съвет за благотворителен концерт в „Колодрума” с фалшив документ?

-          Документите, които сме предоставени на общинска сесия, са предоставени от Венцислав  Манчовски, който подведе нашата фондация, като се обяви за представител на ЮНЕСКО за България. Не подвеждаме ние, а ние сме подведените. Доколкото разбирам и от ЮНЕСКО, това е човек, който е бил стажант там, работил е в тази сфера, има и добри познания по законовите положения. Съответно той в неделя ни праща документ, с който дава съгласието си, че ще ни подкрепи. Този, същият образ, е измамил и ЮНЕСКО.

-          А вие как се свързахте с него?

-          Свърза ни Сергей Димитров, който е бивш възпитаник на домовете. Ще Ви дам координати и на двамата. Много съм ядосан.

-          Вие също твърдяхте, че сте възпитаник на Родопския пансион, само че директорката Стамена Стоянова отрича да сте били някога настаняван там.

-          Стамена Стоянова не може да отрича, че съм раснал в Родопски пансион, след като тази крадла ме изгони, като навърших 18 г., и ме прати в социално учебно заведение „Св. Георги”, макар че не бях за това училище.

-           Обикаляте институциите, спрягайки имената на известни личности, включително Цветан Цветанов. Поствате снимки със София Маринова и Янка Такева. Не става ли въпрос за злоупотреба с влияние на известни хора, чийто авторитет се опитвате да използвате за свои цели?

-          Не. Лични срещи съм имал с тях, защото те работиха по предния ни проект. През май имахме  концерт в зала „Арена Армеец”. Там имаше доста известни личности, които аз поканих  да присъстват и да допринесат за нашия проект с една песен или с няколко песни. С всички изпълнители съм се виждал и съм ги приканвал да правят клипове, които качвахме в социалните мрежи, за да дойдат повече хора.

-          Комплекс „Св. Георги”, за който събирате пари, се разграничава от акцията ви в негова помощ и от концерта. Дори е забранено на екипа да вдига телефона и да разговаря с вас. Защо?

При този въпрос Дилян Димитров затвори телефона.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
МАРИН МАРИНОВ-СОФИЙСКА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ

МАРИН МАРИНОВ-СОФИЙСКА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ

29.06.2019 | 03:48

ВЯРНО Е ТВЪРДЕНИЕТО НА СТАМЕНА СТОЯНОВА ,ЧЕ ДИЛЯН ДИМИТРОВ НЕ Е БИЛ ВЪЗПИТАНИК НА РОДОПСКИЯ ПАНСИОН(ТОЧНОТО НАИМЕНОВАНИЕ НА ИНСТИТУЦИЯТА ,РЪКОВОДЕНА ОТ ДИРЕКТОРА СТАМЕНА СТОЯНОВА КЪМ ПРОЦЕСНИЯ ПЕРИОД НА 2002 ГОДИНА Е ДОМ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕЦА ЛИШЕНИ ОТ РОДИТЕЛСКА ГРИЖА ). ДИЛЯН ДИМИТРОВ СЕ Е ОБУЧАВАЛ В СУПЗ СВ.ГЕОРГИ ГР. ПЛОВДИВ ( ПОНАСТОЯЩЕМ СУПЦ СВ.ГЕОРГИ ГР.ПЛОВДИВ). ПОЗНАВАМ ДИЛЯН ДИМИТРОВ И МЕН МЕ МОЛИ ДА СЕ ВКЛЮЧА В ЕКИПА НА ВСИЧКИ ЗА ЕДНА КАУЗА ,НО МУ ОБЯСНИХ ,ЧЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ПРАВО И СЪМ СЕРИОЗЕН ЧОВЕК ,А ЕКИПА МУ Е СЪСТАВЕН ОТ НЕСЕРИОЗНИ ХОРА. ПОЗДРАВЯВАМ ОБАЧЕ ДИЛЯН ДИМИТРОВ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА ИНИЦИАТИВА ,ЗА КОЕТО ЗАСЛУЖАВА АПЛОДИСМЕНТИ И УВАЖЕНИЕ ,НО РАЗБИРА СЕ ,КАКТО СИГУРНО МНОГО ХОРА БИХА НАПРАВИЛИ СЕ РАЗГРАНИЧАВАМ ОТ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ИНИЦИАТИВИ ,ЗАД КОИТО СТОЯТ НЕ ЧИСТИ ИНТЕРЕСИ. ДАЛИ В СЛУЧАЯ С ДИЛЯН ДИМИТРОВ Е ТАКА НЕ ЗНАМ ,НО МИ СЕ СТРУВА ,ЧЕ ВЕСТНИК МАРИЦА Е ТВЪРДЕ ТЕНДЕНЦИОЗЕН КЪМ ДИЛЯН ДИМИТРОВ И ВСИЧКИ ЗА ЕДНА КАУЗА, КОЕТО НАДХВЪРЛЯ И НЕ ОПРАВДАВА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРЕС И ПРЕСЛЕДВАНАТА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ЦЕЛ, ДОКОЛКОТО МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ ,ЧЕ ИМА ТАКАВА ЦЕЛ.

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?