Колега на Слави се разведе заради огнена красавица СНИМКА

Един от най-талантливите музиканти от „Ку-ку бенд“ най-сетне получи развод от дългогодишната си изгора Ваня Андреева и заживя с новата си любовница - красивата Десислава, научи HotArena.

„Щастлив съм, както никога до сега. Само раждането на децата ми беше по-хубав миг от това да живея с новата си жена“, категоричен е Илия Илиев, който от няколко дни се носи на крилете на любовта, тъй като новата му казала "да" за сватбата, коментират колеги на музиканта, писа „България Днес“.

Избраницата на Илия е висока, червенокоса и много усмихната жена. Според общите им познати, тя чувствително го е променила от времето, в което са заедно. Той е станал много поспокоен и ведър и приличал на човек, постигнал вътрешна хармония. Десислава Даскалова е от Петрич и се разбирала перфектно с двете деца на музиканта - Сиана и Илия-младши.

Двамата случайно се запознават, но в момента, в който връзката им става сериозна, музикантът подава молба за развод с Ваня Андреева. С нея Илия живее от години. Тя е работила 15 години в системата на МВР и има дъщеря Гергана Иванова. Момичето й съвсем скоро също се ожени и вече има дете. Според близките на Илиев съпругата му Ваня Андреева е била човекът шеф в семейството, който се грижел дълги години за имиджа на мъжа си. „Тя е като генерал за него. Не че е мъж под чехъл, но винаги тя избира дрехите му, почивките им, дори как да харчат общите си пари“, разказват приятелите на музиканта.

Именно Ваня била човекът, купил кошери с пчели, които кларнетистът гледа от две години и се грижи за тях като за малки деца. Всяка година носи на целия бенд и заработва парички в духов оркестър, а не по сватби и чалга заведения като останалите му колеги. Както почти всички от знаменития оркестър на Слави Трифонов, и Професора си докарва допълнителен доход с няколко допълнителни дейности. Освен че от миналата есен е преподавател в ЮЗУ "Н. Рилски", държи апартамент под наем като счетоводна къща и има собствена музикална народна формация "Илиев", издават колегите му.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?