Кои са вариантите на ГЕРБ за следващ кмет на Пловдив

Ташков е фаворит на приятелския кръг

Иван Тотев си има фаворит за наследник, ако самият той не бъде кандидат за трети мандат, твърдят запознати със ситуацията в ГЕРБ. Това е депутатът Атанас Ташков, който е част от приятелския кръг на действащия градоначалник. Двамата често пътуват заедно, а са близки и в хобито си мотоциклетизъм. Освен това Ташков чака трето дете и ще се чувства по-добре близо до съпругата си Радослава, ако смени депутатската банка с кметското кресло. 

Въпреки че градската партийна организация на ГЕРБ бе пречистена от опоненти на силните на деня през последните години, в нея все пак има и настроения срещу подобно решение. 

Следващите в списъка с фаворити са трима от районните кметове, като някои от тях вече са представени като възможни опции за вота догодина на лидера Бойко Борисов. Според информация от средите на ГЕРБ за бъдещи градоначалници са спрягани имената на Георги Стаменов /Централен/, Костадин Димитров /Тракия/ и Ральо Ралев /Северен/. Не е изключено обаче Борисов, който обича да взима важните решения в последния момент, да изненада всички местни гербери и в крайна сметка да заложи на областния управител Здравко Димитров.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?