Кои са най-отмъстителните зодии

Факт е, че отмъщението, когато се направи правилно и сурово, е едно от най-удовлетворяващите чувства в света. Също така е факт, че има хора, които са много по-отмъстителни от други и това често зависи от техния зодиакален знак, пише tialoto. Ето и кои са четирите най-отмъстителни зодиакални знака, с които трябва да бъдете особено внимателни:

Скорпион

За никого не е изненада, че хората от зодия Скорпион са най-отмъстителни. Ако вбесите човек от този знак, най-добре напуснете града или поне променете адреса си и задължително си вземете голямо, страшно куче, което да ви бъде бодигард. Ако сте предали Скорпион или сте го накарали да страда, не ви чака нищо добро, все пак той има отрова в опашката си. Този човек ще се превърне във ваш смъртен враг до края на живота ви и дори да не може веднага да ви отмъсти, със сигурност ще си направи пъклен план как да ви го върне тъпкано в обозримо бъдеще.

Риби

Рибите може да изглеждат невинни, състрадателни и добри, но тяхната крайна чувствителност е нещо, от което трябва много да се пазите. Ако нараните умишлено човек от тази зодия, ако го засегнете ненужно, вие сте обречени – рано или късно очаквайте нож в гърба. Рибите не са така прецизни в отмъщението си като Скорпионите, но все пак помнят лошото завинаги и ще намерят начин да си го върнат. Може да минат години след като сте се отнесли зле с човека от тази зодия и изведнъж да разберете, че той е причината, поради която са ви съкратили наскоро от работа.

Телец

Подобно на хората от зодия Скорпион, тези от зодия Телец, също имат репутацията на много злопаметни същества. Ако се отнесете лошо с човек от този знак, разяреният бик в него ще се развихри както си знае и ще ви гони до дупка, докато ви прободе с рогата си. Този бик ще търси отмъщение и докато не се убеди, че ви е направил нещастни, няма да се успокои. Вярно е, че ударът на Телеца не е така свиреп като този на Скорпиона, но все пак ще ви засегне по доста неприятен начин. Телците просто са упорити същества и никога не прощават лошото.

Дева

Хората от зодия Дева са може би най-малко отмъстителни в сравнение с дотук изброените знаци, но все пак обичат отмъщението. Ако ги ядосате много, кошмарната ситуация в последствие не ви мърда. Формата на отмъщението на Девите идва най-често чрез вълна от пасивна агресия. Тези хора ще сринат самочувствието и репутацията ви чрез зли коментари по ваш адрес, чрез които те ще съумеят да настроят и други хора срещу вас. Рано или късно горчиво ще съжалявате, че сте се отнесли грубо към тях. Девата умее да мрази по един прикрит начин, който ви гарантира систематично изтезание.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?