Подай сигнал

Коцето подари пенис-колан на озвучителя си СНИМКИ

Лайфстайл

от Красимир Павлинов 1389 прегледа 0

Колкото и странно да звучи, братът на Борис Дали е личен озвучител и шофьор не на кръвния си роднина, а на неговия колега Константин.

Велислав Делибалтов, който е и заместник-председател на мотоклуб „Неразделни братя“ в Дупница, е най-доверения човек на фолк идола Константин. Той знае всички тайни на Коцето, пази гърба му и в годините е доказал, че няма да „изпее“ на жена му стотиците изневери, на които лично е ставал свидетел.

Наш репортер научи, че наскоро Константин е направил доста интересен подарък на верния си слуга. Изненадал го с пенис-колан, а пред общите им приятели дори споделил, че му е малка оная работа и жените не оставали доволни.

Само двамата знаят доколко думите на Константин са шега. Отделен е въпросът певецът кога е виждал „мъжката гордост” на озвучителя си и защо си ги мерят.

Противно на очакванията, Велислав няма проблем с брат си, просто е преценил да работи с Константин, тъй като той има повече участия и съответно повече работа и за него. Самият Борис Дали запознал брат си с оборотния чалгаджия, след което му предложил да го наеме на работа.

Коментари