Кобрата целуна известна журналистка, мрежата полудя ВИДЕО

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев направи нещо, което едва ли ще се хареса на половинката му Андреа. Кобрата награби сексапилната журналистка с големи гърди Дженифър Равало, която носи прозвището Джени Суши, и я целуна страстно по устата.

Случката се разигра след двубоя на Пулев срещу Богдан Дину в САЩ. Красивата брюнетка взе интервю от българския боксьор, който нокаутира румънеца в седми рунд. Репортерката бе облечена предизвикателно, а гърдите ѝ опитваха да излязат от дрехите. Тя дълго време гледаше сластно Пулев, докато го интервюираше, а това явно подейства на боксьора ни. Той опита да се държи хладнокръвно, но в края на интервюто не издържа и целуна страстно красавицата, след което си тръгна.

Вероятно действията му се дължат и на адреналина след двубоя с Дину, но как ли е реагирала Андреа, когато е видяла какво направи на възлюбеният ѝ?

Въпросната Джени Суши се занимава любителски с журналистика, а основната ѝ дейност е да прави суши. Красавицата обича да провокира и редовно се снима гола и само със суши по тялото си, пише Блиц.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?