Подай сигнал

Кметът Тотев замина на командировка в Атина

Георги Титюков запълва дупките в образованието и културата

Власт

от Валя Йеремиева 228 прегледа 0

Кметът Тотев замина на командировка в Атина

Кметът Иван Тотев замина за Атина, за да участва в срещата за културното наследство на европейските градове. След гръцката столица пловдивският градоначалник ще посети археологическия комплекс, подобен на Източната порта на Филипопол, за да има визуална представа как би могла да изглежда древната перла в подножието на Стария град, където след два месеца ще бъдат възобновени разкопките. За реставрацията на Източната порта се подготвя проект.

До края на тази седмица длъжността "градоначалник" изпълнява зам.-кметът по общинска икономика и здравеопазване Розалин Петков. Етажите на властта опустяват с настъпването на лятото. От днес зам.-кметът по култура и туризъм Александър Държиков е в отпуск до петък включително и ще го замества вицето по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков. Той от вчера отменя колегите - наложи се да представлява Община Пловдив на конференция по образованието в Градския дом на културата, защото ресорният зам.-кмет Стефан Стоянов отсъства.

И съветниците си разредиха сесиите. Следващата е чак на 19 юни. Причините - отсъствието на кмета, а след това и шефката на местния парламент Савина Петкова ще си вземе една седмица отпуск.

Коментари