Кметът Тотев откри новата детска площадка в "Южен" СНИМКИ

Нова детска площадка в парк „Белите брези“ в район „Южен“ вече радва малчуганите. Тя отговаря на всички изисквания за качество и безопасност – ударопоглъщаща настилка, осветление, пейки, различни уреди за игра и забавление като пързалка, люлки, клатушка и други.

Придобивката беше открита от кмета на Пловдив Иван Тотев и на район "Южен"  Борислав Инчев, които плиснаха менче с вода за здраве.

„Парк „Белите брези“ е чудесен и  се поддържа много добре, остава само да се пусне водата на фонтана. Трябва да пазим общинските места, които са предназначени за зелени площи“, каза  Иван Тотев.

Той добави, че скоро зоната ще бъде обезопасена и с видеонаблюдение.„Още две детски площадки се строят в момента в района и ще бъдат готови около 1-ви юни. Едната в е квартал „Коматево“, другата е на бул. „Александър Стамболийски“ 82 – 84″, съобщи кметът на Южен Борислав Инчев.

Иван Тотев добави, че през тази година общината е заделила   450 000 лева за детски площадки, като ще бъдат построени пет големи Първата готова ще бъде тази в район "Северен".

снимки: Стоян Илиев

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?