Кметът на Стамболийски обяви кандидатурата си за втори мандат

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев обяви официално кандидатурата си за втори мандат. Това се случи по време на освещаването на сградата, в която от днес ще се помещава Общински съвет Стамболийски. „На днешната дата искам да съобщя и нещо, свързано с предстоящите тази есен местни избори: Обявявам официално, че ще участвам на местните избори като кандидат за кмет на община Стамболийски. Аз съм първият кмет от Пловдивска област, който обявява официално, че ще участва в предстоящите местни избори“, каза по време на тържествения водосвет кметът. Той подчерта, че е и първият кмет, който има готов екип за изборите и това са хората, които ако спечели местния вот, ще продължат да работят като негов екип.

Ето как Георги Мараджиев представи екипа си: „Това е заместник-кметът Мария Вълканова. Ако тя стане кмет на Перущица, естествено заместник-кмет на нейно място най-вероятно ще бъде Теодора Вълканска. Обявявам ги тези неща, за да се знае, че при нас скрито-покрито няма. Другият заместник-кмет е Любомир Марков, финансов директор Йорданка Бангова, главен счетоводител Бистра Гогова. Има един човек, на който благодаря изключително много и  който допринесе да увеличим бюджета на общината като стигнахме до 2 200 000 лева – Ани Петрова. Теодора Вълканска е главен юрисконсулт на Общината. Казах, при смяна на зам.-кмета ще заеме мястото на Вълканова. Един човек, на който изключително благодаря е контрольора на Община Стамболийски – Божурка Скачкова продължава в моя екип и през 2019. Ани Попова – един млад служител на Общината, която през последните три-четири години защити добре образователната си грамотност и в момента е вътрешен одитор на Общината.

Отдел „Стопански“ – Вили Ангьозова, млад наш кадър, който през последните две години спечели моето доверие, затова продължаваме работата и през 2019 г. Един изключителен професионалист – Радка Томова – отдел ГРАО, разчитам на нея и след следващите избори. Костадин Аврамов – един човек, който изключително много допринесе за реализацията на много от проектите, които спечелихме в Стамболийски – искрено му благодаря. Продължава работа и след изборите. Началник „Образование“ – Пепа Богданова, изключителен специалист. Човекът, на който най-много неща се струпаха на главата през последните години – това са паркове, сгради, лятно кино, улици – главният архитект на Общината Румяна Иванова. Даниела Кръстева – секретар на Общината, продължаваме и през 2019-та. Ако спечелим мнозинство в Общинския съвет, председател ще е Стоян Богданов. Общинските съветници от ГЕРБ, може би с някои допълнения – това са хората, на които ще разчитаме и през следващия мандат, защото както често казвам напоследък НИЕ НЕ СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ, НО ПО-ДОБРИ ОТ НАС НЯМА! Листата на ГЕРБ ще е от 21 кандидати за общински съветници, като те и екипът ми от Общината ще са моят щаб за изборите, а аз ще съм председател на предизборния щаб“.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
 лз

лз

09.07.2019 | 16:16

НЕ уважаеми господа от герб , мисля , че в тази държава , няма олигофрени и на изборите го видяхте!!!!Дали има по добри ще видим !!!!

Отговори
0 0
Русев

Русев

29.06.2019 | 00:07

Браво

Отговори
0 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?