Кметът на община „Марица“ поздрави баскетболен клуб „Рогош“ за поредна шампионска титла

Кметът на община „Марица“ Димитър Иванов поздрави баскетболен клуб „Рогош“ за поредна шампионска титла, спечелена на Държавните игри на малките селища в с. Аспарухово, община Дългопол, Варненско.

Децата от тима, придружени от родителите си, треньора Георги Итов и щастливата кметица на с. Рогош Величка Величкова дойдоха в кабинета на градоначалника, по изрична негова покана, за да покажат купата-трофей.

Димитър Иванов благодари на 11-те момчета от отбора и наставника им за непрестанните усилия и труд, които полагат.

„Гордея се с Вас, радвам се от сърце за всички Ваши успехи и съм Ви признателен, затова, че прославяте името на община „Марица“ из цялата страна“, обърна се Димитър Иванов към състезателите.

Той подари по чифт маратонки на всеки от играчите и на треньора, и им пожела още много вкарани кошове и заслужени победи.

На Игрите на малките населени места баскетболен клуб „Рогош“ успя да се наложи след силно оспорвана игра, като победи тимовете на Шабла и на домакините от Дългопол.

Индивидуални награди получиха двама от играчите в отбора - Атанас Филев, който бе обявен за най-добър реализатор, и Костадин Юрдеков – за най-полезен играч.

Тимът на с. Рогош е шампион на Игрите за четвърти път и за втора поредна година.

Освен през 2019 г. , отборът на Георги Итов грабна златните медали и през 2014, 2016 и 2018 г.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?