Кметът Димитров откри тържествата за 1 юни в „Тракия”

С пожелания за здраве, щастливо детство и весело лято кметът на „Тракия” Костадин Димитров откри празника за Международния ден на детето. Сцената в новия парк на булевард „Освобождение” днес е предоставена за изяви на децата от района. Свои изпълнения ще представят малчугани от всички детски заведения в „Тракия”, както и ученици от СУ „Димитър Матевски”. Повече от 200 деца ще се включат в тържеството.


„Паркът е пълен с щастливи деца и родители. Има много усмивки и весело настроение. Само за по-малко от година мястото се превърна в притегателно за жителите и гостите на района”, коментира Костадин Димитров.


Празничният 1-ви юни в „Тракия” е наситен с много събития и изненади, припомни районният кмет. Басейните в Акваленд и СУ „Димитър Матевски” са с безплатен вход за децата от района.


В 15 часа в парка срещу училище „Черноризец Храбър” започва фестивалът „Пловдив Каравана”, по време на който ще има представления на артисти от пътуващи театри от Белгия, Франция, Италия и Швейцария. Проявата е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.


В 18 часа в „Лаута” е стартът на 4-то издание на S`Cool Rock Fest. Фестивалът е с акцент ученическите рок банди, тяхното творчество и магията на истинския рок и е част от Културния календар на Община Пловдив

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
....

....

01.06.2019 | 16:46

Коцето много активен стана. Тотев и него ще сготви, защото му е заплаха. Освен, ако не го пратят скоро при бай Ставри. Абе, къде е Тотев?

Отговори
2 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?