Подай сигнал

Кметската фамилия нагази и в софтуерния бизнес

Чрез трето лице Георги Тотев влезе в съдружие с Джонатан Гладуиш - създателя на топ компанията от IT сектора 60 К

Бизнес зона

от Екип Марица 8487 прегледа 0

Кметската фамилия нагази и в софтуерния бизнес

Кметският брат Георги Тотев нагази дълбоко в софтуерния бизнес. Бизнесменът вече не е просто „хазяин“ на най-големите компании в IT сектора в Пловдив чрез офис сградата „Лаймтрий билдинг“, която е залепена за хотел „Империал“. Чрез трето лице от края на миналата година Георги Тотев е в съдружие с един от най-успешните английски предприемачи - създателя на аутсорсинг компанията 60 К Джонатан Гладуиш.


60 К откри офис в Пловдив през 2015 година и веднага се нанесе в бизнес сградата на кметската фамилия. Компанията всъщност беше една от първите, които заселиха новостроящия се билдинг, а мълвата носи, че теренът е бил „резервиран“ още на зелено. С обвързването с Гладуиш Тотеви вероятно целят да приложат същата схема и за осигуряването на клиенти за новите офис сгради, които фамилията строи в терена на бившата пивоварна "Каменица".


Новото амплоа на кметския брат е видно от една от фирмите му. Тя е нова и с предмет на дейност "консултации в областта на управлението, оперативната дейност и информационните технологии, инвестиционни проекти, разработка, продажба и поддръжка на софтуер и други". „Консоурс“ АД е регистрирана през април 2018-а като ЕАД. Едноличен собственик на капитала е Георги Тотев, а в борда на директорите заедно с него влизат Дафинка Ефремова и Ивелина Маринова. След няма и шест месеца „Консоурс“ сменя правната си форма от ЕАД на АД и приема нов човек в борда - Иван Иванов заема мястото на Ивелина Маринова. Човекът с популярното име обаче не е случаен, той от години е „висока топка“ в аутсорсинг индустрията. Именно той е главен мениджър на 60 К.

Преди време стъпването на компанията в Пловдив бе официално представено на пресконференция в Общината с домакин Иван Тотев именно от Иван Иванов и HR-а на 60 К Рая Тодорова. На друго събитие самата тя посочи: „Бяхме изключително впечатлени от начина, по който ни посрещнаха. За първи път получихме пълно съдействие от Общината, която беше подготвила всички нужни ни статистики и целия бизнес проект, с който да защитим идеята за инвестиция пред борда на директорите. Най-впечатляващо беше това, че единствено в Пловдив решиха да построят подходяща сграда за нашия тип работа, защото работим с големи световни компании и имаме високи изисквания към работното помещение”. Преди да се нанесат официално в „Лаймтрий билдинг“, 60 К временно заемаха старото крило на хотел „Империал“. Сега топлите връзки се усилват, като Иван Иванов е свързващото звено между Георги Тотев и Гладуиш, който е съпруг на известната телевизионерка Нана Гладуиш.

Другото лице в „Консоурс“ АД Дафинка Ефремова е стара познайница със семейство Тотеви. През 90-те години Роза Тотева е била колежка с Дафинка Ефремова в Учебно-професионалния център на ул. "Арх. Камен Петков". Дафинка е част от първото работническо-мениджърско дружество, създадено за приватизацията на базата, което по онова време е доминирано от Ана Петкова. Изненадващо обаче Петкова се отказва от сделката, а бившият учебен център, в който днес се издига хотел "Империал", е закупен от ново дружество с името "Квалификация Консулт". Основен акционер в него вече е Роза Тотева, а Евтимова има млък дял.

Коментари


Където кметската фамилия нагази...ние загазваме...все повече...

Къде е държавата ? Къде е прокуратурата да разследва как се облагодетелствува това семейство откакто ТОТЕВ Е НА ВЛАСТ.С една кметска заплата може ли да се толкова човек.

Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - http://freelotto.eu?ref=70876&bsd=vi8YKxpwEmf

"Марица" , ако не съм аз ще умрете от глад.

Благодарим ти г-н Георги Тотев , че сте толкова алчни. Скоро цялата ви фамилия ще е в затвора.Мама ви Роза в сливенския, ти и брат ти в софийския централен. Ще бъдете жертвите на прехода и назидание.С вас ще успокоим народа.

"Основен акционер в него вече е Роза Тотева, а Евтимова има млък дял".Много е добро и правилно това с МЛЪК дяла

Благодаря на "Марица" за безплатната реклама! Сигурен съм, че винаги ще поощрявате всяко начинание на нашите семейни фирми!

Значи всеки който работи с най-добрите в света е "гад мръсна и долен крадец"! А аз мисля че психиатричната помощ в държавата наистина е за ремонт, а матрялът от който правят платените тролове мирише на лайна!

Сами си го избрахте майно льо , оти сте гламави.

Той мамин Ваню е учил за магистър по компютъри. Ама не го питайте за това, че може и да не помни.

НЕ НИ ГО ИЗБИРАТ ШОПЕ , А НИ ГО НАЗНАЧАВАТ.ЗАТОВА МАМИНИЯТ НЕ Е КМЕТ , А КМЕТСКИ НАМЕСТНИК НА ЦВЕТАНОВ И БОКО. СТИГНА ДО ТАМ, ЧЕ САМ СИ НАПРАВИ ФИЛМ ,КАК СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИ, МОЖЕ БИ ДА ОБУЧАВА ГЕРБ АКТИВА И ПО ДРУГИ МЕСТА. ПРОКУРАТУРАТА ЕСТЕСТВЕНО ВМЕСТО САМО ЗА ТОВА ДА ГО АРЕСТУВА , СЯКАШ НАБЛЮДАВА ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО. БЪЛГАРИЯ , КАКВО ИСКАШ.

Ами що си го избирате - 14 години !!!! Значи е добър !

САМО , ЧЕ ГЕРБЕРЧЕ ОТ СОФИЯ ЦЕЛИЯТ ВЪЗХОД НА ФАМИЛИЯ ТОТЕВИ ЗАПОЧНА ОТКАКТО ТОТЕВ Е КМЕТ НА ПЛОВДИВ. ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС НА КАДЪРНОСТ ,А НА СЪВСЕМ ДРУГИ РАБОТИ.ЗДРАВО КРАДЕНЕ И ПОЛИТИЧЕСКО ВЛИЯНИЕ.ТАКА ВСЕКИ ТЪПАК НА НЕОБХОДИМИЯ ПОСТ СЕ ПРЕВРЪЩА В ОЛИГАРХ.

Кво се пъните бе , който го може , го може . Тотеви са най-добрите в капитализма на Пловдив . Доказаха го хората - кмет на Пловдив - 14 години - 2 на район, 2 градоначалник +8 кмет ! Какво искате повече , майни прости - Човека го е доказал !

Роза Тотева и синчетата и станаха по-богати и от Гергов. Такова крадене на публичен ресурс Пловдив не е преживявал никога в 8 000 -та си история.

Ванчо беше заявил преди време пред приятели, че единствено го интересува собствения бизнес, на това с кметуването гледал като на хоби. Впрочем в бг като се почне от президента и се свърши с най дребното държавно чиновниче начина на мислене е такъв. Примерите са хиляди.

тотеви в Затвора !!!

ОЛИГАРХИЯ !!!!!

Още една еврейска шашарма.