Подай сигнал

Кметицата на Стрелча се вихри на моминското на Софи Маринова

Мис Баба Дони Чачова се гласи за шаферка на ромската фолк фурия

Лайфстайл

от Екип Марица 5720 прегледа 0

Кметицата на Стрелча се вихри на моминското на Софи Маринова

Докато кметът на Стрелча Стойно Чачов се потеше под кръстосания разпит на разследващите от Икономическа полиция и прокуратурата заради обвинения за злоупотреба с власт, съпругата му цъфна на моминското парти на Софи Маринова. Мис Баба Дони Чачова, популярна и от участието си в риалити формата "Фермата", се гласи за шаферка на Софито, твърдят запознати със сценария за ВИП сватбата на годината в родния попфолк.

Макар да е майка с голям опит, Софи Маринова не пропусна да вдигне и моминско парти преди сватбата си с Тодор Давидов-Гринго. За купона младоженката избра дрескод червено.

Ромската фолк фурия и Гринго сключиха граждански брак в началото на февруари, но отложиха голямата сватба. Тя ще се състои на 24 март в София. Междувременно Софи спретна моминско парти, документирано с фотосесия пред храм-паметника „Александър Невски”. На снимките кумата Преслава липсва, но пък Дони Чачова е на първа линия. След фотосесията купонът продължил с бурна веселба за приятелките на Софи. Регламентът на традиционното дамско парти бе нарушен единствено за Лоренцо. Синът на младоженката бе допуснат на забавлението и даже пя с майка си.


Коментари