Кладенец за жива вода получи областният за ЧРД

Декоративен кладенец, от който да тече жива вода, подариха на областния управител на Пловдив Здравко Димитров подчинените му. Той ги събра в заседателната зала, където отрупа маси с почерпки за своя 56-и рожден ден, пише 24 часа.

Здраве, бъдещи победи и много настроение му пожелаха служителите. Заместничката му Евелина Апостолова поднесе изискана торта с горящ фонтан. Всички му ръкопляскаха и се хвалеха, че имат сговорчив, диалогичен и всеотдаен началник, готов да помогне на всеки. Сред качествата му изтъкнаха неговата добронамереност и  умение да разговаря с всички граждани, без да демонстрира високомерие.

Зам.-областната управителка Евелина Апостолова поднесе на шефа си торта.

"Екипът ми заслужава внимание, защото работи здраво", признателен е Димитров. Затова и не пести почерпки към хората, които ръководи. Димитров отрупа маси с почерпки за подчинените си.

През целия ден телефонът му прегрява от честитки и поздравления. Освен на работното място, той ще вдигне тост и с най-верните си приятели и другари в пловдивско заведение. Негов гост ще е митрополит Николай, за когото Димитров неведнъж е казвал, че е част от семейството му.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?