Подай сигнал

Кечистът Русев: Още малко ако ме ядосат, ставам кмет на Пловдив

Пловдив

от Дончо Донев 1451 прегледа 0

Александър Русев

Година преди изборите за местна власт се появи може би най-екстравагантната кандидатура за кмет на Пловдив.

Световноизвестният състезател по кеч Александър Русев обяви, че е съвсем близо до това да се кандидатира за градоначалник. Русев, чието рождено име е Мирослав Бърняшев, е пловдивчанин, фен на Локото. Той обаче изрази недоволство от развитието и управлението на родния си град.

"Не знам дали да казвам за кметството. Ядосвам се, когато чувам хората да казват, че който и да дойдел за кмет, никой нищо не правел. Викам си - как няма един честен кмет да дойде да оправи нашия Пловдив! Много ме хваща яд! Казах на майка ми, че ще се ядосам и ще дойда да стана кмет! А тя все ми се смее, че имам толкова идеи. Но като нямаш идеи, тъпчеш на едно място. А като имаш цел, се стремиш към нея", заяви Русев в предаването КОД Спорт.

Александър Русев сподели и какво е станало с идеята за негов мач и шоу в пловдивската зала Колодрума: "Кметът на Пловдив ми писа веднъж и вече две години го чакам да потвърди. Не мога всичко сам да направя".

Световната звезда в кеча разкри и какво прави в свободното си време и каква е голямата му болка: Постоянно гледам Реал (Мадрид) и Лос Анджелис Клипърс в баскетбола. Само няма къде да гледам Локо (Пловдив).

Беше невероятно, когато за първи път стъпих в Мадрид. Всеки път, когато съм в испанската столица, ходя на стадиона на Реал. Беше изключително да видиш за какво става въпрос - „Сантяго Бернабеу“ в сравнение с „Лаута“ (смее се). Но все пак е по-добре от стадиона на Ботев.

Кечистът Русев: Още малко ако ме ядосат, ставам кмет на Пловдив

Коментари