КЦМ отпуска 7 стипендии

Избраните студенти ще получават по 400 лв. месечно за академичната 2019/2020 г.

КЦМ обявява конкурс за 7 стипендии по 400 лв. месечно за академичната 2019/2020 г. Парите ще се дават на студенти бакалаври или магистри в едно от следните направления: "Металургия", "Машиностроене", "Електрообзавеждане", "Електроника", "Автоматизация", "Химия" и "Физика". 

 

Кандидатите трябва да са редовни студенти, да нямат навършени 25 години и да имат успех, не по-нисък от Мн. добър 4,50. Успехът се доказва с уверение от ВУЗ, съдържащо информация за средния успех от курса на обучението за предходната завършена учебна година. 

 

Друго условие е да напишат мотивационно есе на т​ема по избор: "Моят път към успеха с КЦМ" или "Металургията на 21. век". Максималният обем трябва да е три стандартни машинописни страници, което се равнява на 1800 знака.  

 

Кандидатстването е с формуляр по образец. Мотивационното есе и съпътстващите документи се подават на имейл: [email protected]. Крайният срок е 15 юни 2019 г. На събеседване ще бъдат поканени тези кандидати, одобрени след предварит​ел​ен подбор по документи и оценка на есето. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?