Подай сигнал

Казармата ще дава предимство за една конкретна професия

България

от Екип Марица 449 прегледа 0

Снимка: Гугъл

Този който е решил 9 месеца да се откъсне от среда, семейство, образование и да се обучи да защитава страната за мен има повече основание да претендира да работи в полиция, в служби за сигурност пред този, който предпочита да си пие бирата и да си кара студентски ергенски живот, пише "24 часа".

Това заяви след парада по случай 140 години ВМС във Варна военният министър Красимир Каракачанов. "Идеята за доброволна военна служба е стара идея, законът е готов, минал е през всички нива в МО и трябва да бъде внесен в парламента. Там се предвижда хората, които искат да получат доброволна подготовка, да сепобучават на три етапа - 3, 6 и 9 месеца, след което ще бъдат зачислени в резерва. Докато получават тази подготовка те ще имат защитата на закона, че работодателите няма да им нарушат кариерното развитие.

Още по темата ТУК.

Коментари


За България това не важи за всички.

Не го слушайте Нострадамус, той е евреин.

Абе Ванго непоръбена, 16:14, задължителна военна служба НЯМА. Освен ако Отечеството е в опасност, тогава се прави лотария и който изтегли печелившето билетче - му връчват пушката. Но дюстабанлиите и религиозните фанатици все едно пак не ги вземат. За дюстабанлиите - разбирам.

Държава без истинска независима армия,не е никаква държава.Ако няма задължителна военна служба,ще има педераси,джендъри,меки китки,наркомани,муцуни,мулета и говеда.

Цивилната гарга Каракачанов да не се изказва неподготвен, а да провери как американската армия плаща за висшето образование на войниците и уволнените от армията. Специфично да научи и кaкви клаузи съдържа Законът Монтгомери и за колко години след уволнение от армията, флота или бреговата охрана. Като практика - американските въоръжени сили поемат почти ИЗЦЯЛО разноските по образованието на всички, които са били в нея поне за 9 месеца.