Катя от Ритон облече изрязан бански и... СНИМКИ

Катя от "Ритон" от години е известна със своя огромен бюст, но с годините като че ли той става все по-голям. А певицата няма нищо против да го показва и събира погледите на плажа, пише show.blitz.bg.

Катя и Здравко са на почивка на о-в Тасос в компанията на свои приятели. Те побързаха да се похвалят със снимки от ваканцията си, а на някои от тях погледът бързо е прикован от огромните еърбеци на Катето. 

На един от фотосите Здравко се е опитал да обхване с ръце природните дадености на своята жена, която е избрала доста изрязан бански за лятната си почивка. Със сигурност и останалите туристи се заглеждат в пазвата на нашенката. 

След големия концерт в зала 1 на НДК в края на май месец, двойката решила да си подари кратка ваканция преди стартирането на останалите концерти в страната. Затова стегнали куфарите и отпрашили към гръцкия остров в компанията на свои близки приятели. 

Всеизвестен факт е, че Катя и Здравко обичат да почиват по-шумно, а не пенсионерски. Затова и там ходили на по-оживени плажове с музика и коктейли. А в един от дните решили да се повозят на каяци, но Катя не могла да запази равновесие, тъй като огромните й гърди натежали и всеки път я обръщали.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
алекс

алекс

12.08.2019 | 18:25

ебаси големите цици!Стват все по-големи!

Отговори
1 0
ж@иостив

ж@иостив

18.06.2019 | 13:49

стиг@ по.игр@вки с т@зи женица

Отговори
1 3
Корчо

Корчо

19.06.2020 | 10:17

Както може до се подиграват със Кица така може и със Катя

Отговори
0 0
Тттт

Тттт

18.06.2019 | 11:14

Ко ма занимавате с таз свиня

Отговори
1 3

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?