Катето Евро удари джакпота: Тя ли ще замести Слави Трифонов

Катето Евро най-сетне дочака шоуто й да тръгне по Би Ти Ви. Че актрисата става водеща на петъчно предаване. В което известни личности се разделят на два отбора и се състезават, стана ясно още през есента на 2016 години.


Епизодите бяха заснети, Евро се хвалеше с мечтаната работа след дълга пауза, но шоуто така и не тръгна… до днес. Преди малко от телевизията обявиха, че “Игрите на звездите” започва да се излъчва от 31 май.


Пилотното издание можем да гледаме от 21 часа. Предаването е по лиценз на световния формат Celebrity Game Night. А от втория епизод ще се излъчва всеки петък от 21,30 ч.


Евро ще следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателства пред звездите и ще се грижи за доброто настроение на зрителите на bTV. Бенд ще изпълнява всяко музикално желание на водещата и нейните звездни гости.


Авторът и продуцент Георги Тошев и музикантът Денис Ризов са капитаните на двата отбора, в които всяка седмица Катето Евро ще кани по две гост-звезди. Както и по един участник, за чиято мечта или кауза те ще се борят.

Тереза Маринова, Прея, Азис, Владо Пенев, Дара, Pavelll & Venci Venc’ и Михаела Филева са само част от популярните лица, които зрителите на bTV ще видят в нетипична надпревара.

Всеки петък вечер в продължение на 14 седмици двата звездни отбора ще играят по пет игри, изпълнени с много музика, хумор и забавление.

Гост-участникът от отбора победител избира едно от популярните лица за партньор в последната шеста игра, в която има възможност да спечели до 5000 лв. за сбъдването на своята мечта.

Желанията на участниците включват посещение на Китайската стена, подобряване на живота на животните в зоопарка, отваряне на училище за цирково изкуство в Люлин, инвестиране в собствена пиеса и др.

 


Източник: hotnews.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Искат

Искат

22.05.2019 | 17:22

да ни сервират претоплени манджи от 2016-та?!?! Сериозно?!?!

Отговори
7 3

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?