Подай сигнал

Катето Евро стана Шерлок Холмс! Разкри грозно престъпление

Лайфстайл

от Екип Марица 10182 прегледа 0

Катето Евро стана Шерлок Холмс! Разкри грозно престъпление

Катето Евро имала съмнения, че нейни съседи крадат ток по нагла схема.

Заради това сметките на актрисата най-редовно били нереално високи и тя хвърляла стотици левове на вятъра.

За измамата водещата на новото забавно шоу на БТВ – „Игрите на звездите“, се усетила още преди време, когато била за един месец затворена във „ВИП Брадър“, в къщата й нямало никого, а после получила фиш за ток за 130 лева.

От енергоразпределителното дружество не могли да й обяснят как е натрупана сумата, но тя си я платила като поп. Тогава загряла, че най-вероятно нейни съседи са се закачили и крадат безплатно електричество, писа „Ретро“.

Теорията й се затвърдила и през тази зима, когато плащала супер високи сметки, а не се отоплявала на ток, защото имала котел с парно. „Бойлерът и всичко се топли от котлето. Аз готвя на газ, единственото, което пускам с ток, това е пералня и работят 2 хладилника. Не може 260 лева от 2 хладилника“, жалва се Катето.

Коментари


А ти откъде знаеш за дрогата, бе? Да не си си купувал от нея?!

КАКВО КАТЕ Е ТАЯ БАБИЧКА? ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ КАК РАЗНАСЯШЕ ДРОГА НА ВИП ОСОБИТЕ.АЛБАНСКИ ПАРЦАЛ

Малко са я жилнали. Тази алчна, проста и безкрайно меркантилна особа, която си тори доматите с ИЗКУСТВЕНА тор и генно инженерство, и после се фука по интернет каква градинарка била, заслужава да плаща много, много, много по-солени сметки за ВСИЧКО. Срамота е, това, което показва са някакви уродливи генно-модифицирани образУвания, не домати