Подай сигнал

Кардашиян налапа близалка, но не е това, което си мислите

Лайфстайл

от Екип Марица 1246 прегледа 0

Риалити звездата Ким Кардашиян подлуди социалните мрежи със своя снимка, на която е захапала близалка. Фотосът е публикуван в Инстаграм, но се оказа, че е платена реклама, съобщава „Сън“. 37-годишната Ким всъщност рекламира близалки за потискане на апетита.

Под снимката, на която тя сладко облизва захарната бучка, тя написа: „Реклама. Хора, flattummyco току-що пуснаха нов продукт. Това са апетитни потискащи глада близалки и са буквално неземни. Дават на първите 500 души на сайта им 15% отстъпка, така че ако искате да си вземете няколко… трябва да сте бързи. Засмучете го“.

Реакцията, обаче, съвсем не беше такава, каквото Ким е очаквала. В коментарите хората я нападнаха за рекламата на противоречивия продукт. Сред тях се отличава постът на тв водещата Джесика Джамил, която не спестява грубите думи по адрес на риалити мамчето. „Не. Майната ти. Не. Ти, ужасно и отровно влияние върху младите момичета“, написа тя и нападна целия клан Кардашиян.

След което се обръща към майките: „Може би не трябва да вземате неща, които постискат глада, а да ядете достатъчно, за да храните мозъка си и да работите здраво и да бъдете успешни. И да си играете с децата си. И да се забавлявате с приятелите си. И да имате какво друго да кажете за живота си накрая, освен „Имам плосък корем“. Други също корят Ким, че вместо да използва популярността си за нещо положително, тя оказва нездравословно влияние върху младите жени.

Коментари