Подай сигнал

Капитанът на Страсбург: Шансовете са 50 на 50

Изпитваме максимален респект към Локо, обяви Стефан Митрович

Спорт

от Дончо Донев 752 прегледа 0

Капитанът на Страсбург: Шансовете са 50 на 50

Капитанът на Страсбург Стефан Митрович засипа с похвали отбора на Локомотив преди мачовете от третия предварителен кръг на Лига Европа. Първият двубой е утре от 20.30 часа на Лаута. Според Митрович няма изявен фаворит и шансовете на двата отбора са равни.

"Съперникът разполага с отличен отбор. Гледахме мачовете им със Спартак Търнава и последния двубой с Лудогорец - 1:1. Имаме още малко време, за да опознаем още повече в детайли играта на Локомотив. Имат доста качествени играчи. Изпитваме максимален респект към противника. Готвим сме за два тежки двубоя.

Шансовете са 50 на 50. Мачовете в Европа винаги са много по-различни от тези в местното първенство. Турнирните битки имат свои закони. Нямаме право нито да подценяваме, нито да надценяваме съперника. Съдейки по мачовете на Локомотив с Лудогорец и Спартак Търнава в Пловдив, ни чака много тежко гостуване. Ние нямаме толкова голям опит като отбор в евротурнирите, така че при визита никога не знаеш какво може да те споходи. В Израел обаче научихме добра лекция, загубихме с 1:2, така че сме готови за гостуването в Пловдив.

Локомотив отдавна започна първенството и вече е във форма. Те вече влязоха в ритъма на мачовете. Докато ние сме изиграли само два официални двубоя - с Макаби Хайфа в предишния кръг. Но направихме добра подготовка и вярвам, че това тепърва ще си проличи", сподели Митрович.