Подай сигнал

Капитанът на Локо: Жалко, че Камбуров не е при нас ВИДЕО

Спорт

от Дончо Донев 537 прегледа 0

Капитанът на Локо: Жалко, че Камбуров не е при нас ВИДЕО

Капитанът на Локомотив Димитър Илиев беше избран за футболист на 25-ия кръг на Първа лига. Кадърът на Гочо Василев и черно-бялата академия беше награден в традиционната анкета на Пресклуб България. Илиев се прояви като истински джентълмен и направи комплименти на своя предшественик с лентата Мартин Камбуров. 30-годишният атакуващ играч изказа съжаление, че Камбуров не е на Лаута като му пожела да подобри рекорда на Петър Жеков без да се притеснява от негативното отношение на ръководството спрямо голмайстор №2 във футбола ни. „Когато Мартин Камбуров напусна клуба, аз бях много далеч от кухнята, от клуба и не съм наясно. Но е жалко, че такава легенда не приключва кариерата си в Локомотив и не преследва този рекорд, който става все по-реален. Желая му да е здрав, защото на 38 години прави това, което много играчи на 25 години не могат. Ако продължава по този начин, нищо чудно да задмине Петър Жеков.”

„Редуваме хубави мачове със слаби резултати. Това е запазена марка за отбора ни през този сезон. Радвам се, че се вдигнахме, защото бяхме в деликатна ситуация. Берое дойдоха на стадиона като фаворит, но можем да победим всеки. Целта е да изградим игрови облик, играем четвъртфинал за Купата на България, това също е добър шанс за нас. При избягване на ЦСКА на жребия и полуфинал, ако преминем през Етър, се отваря добра възможност за нас”, коментира още Димитър Илиев.

„След като бихме Берое, се успокоихме и с Дунав показахме друга игра. Ако победим Витоша Бистрица, вече ще имаме сигурност. Конкретна причина за спада не мога да назова. Очаквам феновете да се върнат, много е неприятно, когато феновете са на нож с президента. Не съм свикнал да виждам стадиона по този начин.”

„Има много чужденци в отбора, но това е практика за много отбори в България, не само за Локо Пд. Мое мнение е, че трябва да има повече българи, но за целта трябва да работят школите. След като сме на 9-о място, трябва нещо да се промени, но не съм аз човекът, който ще даде някакви крайни мнения. За мен е по-добре да има повече българи, надявам се школата да започне да вади момчета. Българи срещу чужденци в съблекалнята, това е пълен абсурд, който се пише.”

Коментари