"Капана" се превърна в Кварталът на богатите

Снимат първия български хип-хоп сериал „Лъжливи рими“, чиято премиера ще бъде в Пловдив

В духа на културна столица 2019, един от символите на Пловдив - "Капана", стана декор за снимките на нов български сериал. Уникалното е, че това е първият хип-хоп сериал, вдъхновен от истински лица и събития.  

Лентата носи мистериозното заглавие „Лъжливи рими“, а сюжетът се развива около две момчета, които искат да станат рап звезди. За да осъществят тази своя мечта, те трябва да се преборят с българската действителност с помощта на законни и незаконни средства, както и да разрушат бариерата между богатството и бедността. За да оживее сериала на екрана, продуцентската къща Plovdiwood Entertainment избира да постави в главните роли двама от своите изпълнители - рапърите Зипо и Слаш. Именно една от най-известните им песни „Кварталът на богатите“, звучеше по време на снимките в бар в сърцето на "Капана".

Режисьорът на продукцията Стелиан Димитров разкри пред екипа на "Марица", че в сериала ще има много престрелки, корумпирани ченгета, фалшиви новини и интриги. Тъй като това е първият сериал, продуциран от пловдивска компания, от екипа обещават премиерата да е в града под тепетата. Веднага след това зрителите ще могат да гледат „Лъжливи рими“ както на малкия екран, така и в интернет чрез платформите за видео споделяне.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?