Канят ни на открит урок в Младежкия център

Обучават желаещите по метода на сугестопедията

Център по класическа сугестопедия Вихровения и Младежки център Пловдив организират на 18 февруари от 11 часа открит урок. Всеки, който желае, ще има възможността да се докосне до уникалния метод за обучение и да разговаря лично с квалифицирани преподаватели сугестопедагози. В продължение на изключително успешно реализирания първи сугестопедичен курс по английски език на Вихровения в партньорство с Младежкия център екипите продължават инициативата с Деня на отворените врати, съобщиха от общинското предприятие. 

Център по класическа сугестопедия Вихровения работи целенасочено в посока развиване и осъвременяване на образователните практики чрез прилагане на класическата сугестопедия точно така, както проф. д-р. Лозанов ни я е завещал. Център Вихровения е неразривно свързан с фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева“ - единствената организация, която е упълномощена да обучава и сертифицира сугестостопедагози и която е приютила всички оригинални трудове и изследвания, свързани с тази наука. Сътрудничи си с множество културни институции, които осъзнават колко е важно още по-голямото популяризиране на сугестопедията. Водят се курсове и на множество от големите компании в България, за които езиковата подготовка на служителите им е от ключово значение.

Сугестопедията е един от най-приятните, лесни и вълнуващи методи за усвояване на учебен материал и за използване на потенциала на съзнанието и подсъзнанието. Усвоените знания са трайни, а прилагането им впоследствие се случва естествено. Това прави сугестопедията най-подходящият метод за изучаване на езици, където, освен научаването на значително повече думи и усвояването на граматиката, се постига лекота в естественото им прилагане. Така всъщност ние проговаряме езика свободно. Преподаването по този метод изисква специална квалификация на преподавателите, и не на последно място - и подбрана среда, в която да протича учебният процес. Усещането, че сте сред близки хора в приятна обстановка, увеличава многократно възприятията и резултатите, когато до вас имате високо подготвен сугестопедагог, който знае как да ви преведе по пътя на знанието. Именно затова Вихровения избра за свой партньор в Пловдив Младежки център, тъй като той съчетава уюта на домашната среда, напълно оборудваната материална база в най-зеления район на града и професионално подготвения екип.

Всички, присъединили се към открития урок на Вихровения на 18 февруари, ще получат подаръци и отстъпки за сугестопедичен курс от предстоящата програма, която ще бъде представена, уверяват организаторите. 

За записване: 
Тел: 0879 811 644
e-mail: [email protected]
www.vihrovenia.bg

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?